fbpx

Saturday 02 November

Ays

BIRDFEST 2024

Start

16:00 – 23:30 – Live Acts, 23:00 – 04:00 – Clubprogramma

Ticket prices

Excl. servicekosten:
Super Early BIRD - €22 UITVERKOCHT
Early BIRD - €30 UITVERKOCHT
Regular BIRD - €35
Early BIRD - Club Only - €15
Regular BIRD - Club Only - €20

Tickets

Genre

Tell your friends

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 en zaterdag 02 november terug op de iconische locaties Annabel, BIRD en MONO. Where the sounds of day and night merge into one! Een viering van muziek en cultuur die oude legendes en nieuwe talenten samenbrengt. Zaterdag 02 november komt DJ Ays naar BIRDfest!

Deze Rotterdamse DJ staat bekend om haar warme, organische sound die je meteen in beweging brengt. Met een diepe liefde voor vinyl en een brede muzikale smaak, weet Ays moeiteloos te schakelen tussen genres als jazz, MPB, boogie, disco en house.

Ze heeft al gedraaid op grote festivals zoals Kappa Futur in Turijn, Nuits Sonores in Lyon, Lowlands, Oerol, Soulful Sessions en North Sea Jazz Festival. Daarnaast heeft ze opgetreden in clubs en luisterbarren door heel Europa, van Postbar in Helsinki tot sfeervolle locaties in Parijs en Antwerpen.

Als co-host van de intieme disco party ‘Love Transmission’ is Ays erop gericht liefde en verbinding op de dansvloer te brengen. Bovendien deelt ze haar passie voor muziek via haar eigen radioshow bij Operator Radio. Maak je klaar voor een onvergetelijke set tijdens BIRDfest!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 November

Carista

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Saturday 02 November

Karen Nyame KG

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Wednesday 02 October

BIRDsessions

Maak je klaar voor een nieuwe BIRDsession! De Belgisch-Ivoriaanse zangeres is een veelzijdige vocalist en componist, die momenteel jazz studeert aan het Conservatorium van Amsterdam en gevestigd is in Rotterdam. Oorspronkelijk een jazzzangeres, maar voor deze bijzondere avond breidt Maïmouna haar horizon uit met een spannende mix van R&B, soul en funk.