fbpx

Meet the BIRDIES

Gaby van Kesteren

Gaby van Kesteren is founder van BIRD en wij laten jullie hem wat beter kennen.

Ik ben gaby en ik ben een van de founders van jazzpodium BIRD. Een jaar of 14 geleden begon ik met BIRD samen met Philip en natuurlijk mijn lieftallige vrouw Nina.

Mijn idee met BIRD was om een om een mooie plek te creëren waar Iedereen welkom is en zichzelf kan zijn en heerlijk kan genieten van lekker eten en goede muziek.

Het podium BIRD is in eerste instantie begonnen in de eerste twee bogen en na 3 4 jaar lang hard werken hadden wij genoeg vermogen opgebouwd om boog 3 erbij te openen met de pizzeria natuurlijk en die mooie houten oven.

Tevens is ons personeel, ja niet echt ons personeel maar zijn het de mensen waar we mee samenwerken, een soort familie. We zijn een klein familiebedrijf ooit begonnen we met nou ik denk zo’n 12 personen en we zijn nu uitgegroeid naar een bedrijf met wel 75 Mensen die op een of andere manier iets te maken hebben met BIRD. Als het gaat om eten, drinken, vormgeving, communicatie en programmering, techniek, noem het maar op dus daar ben ik heel erg trots op.

Mijn favoriete dingen aan BIRD zijn voornamelijk de diversiteit aan mensen die er werken, waar we meewerken, waar ik mee mag werken. Elke dag is anders qua techniek qua onderhoud qua beleving dus daar kan ik ook echt heel erg van genieten en op alle vlakken eigenlijk dus van onderhoud tot aan managen tot aan inkoop verkoop.

Wat zou ik meegeven als nou ja founder van BIRD, de papa BIRD, opa BIRD, noem het maar op is voornamelijk de boodschap toch wel: Neem het leven niet al té serieus, maar neem elkaar wel serieus. Respecteer elkaar en geniet van elkaar, zorg dat je daardoor heel leuk en mooie dingen kunt creëren en doen met elkaar. Zo kun je altijd de wereld weer een stukje mooier maken!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 02 November

August Charles

BIRDfest is terug en bigger than ever! Twee dagen lang een hoop amazing acts. Nieuwe ontdekkingen en gevestigde namen, BIRDfest got it all. Zet vrijdag 01 en zaterdag 02 november in je agenda en bereid je voor to celebrate culture tussen de iconische Hofbogen. Zaterdag 02 november kan je genieten van de geweldig soulvolle August Charles.

Thursday 17 October

Takuya Kuroda

Takuya Kuroda, geboren in Kobe, Japan, is een grensverleggende trompettist met een uitgesproken fusionstijl, waarin jazz, funk, hiphop en nog veel meer samenkomen. Hij verfijnde zijn vak in New York City, waar hij samenwerkte met iconische artiesten als José James en DJ Premier’s BADDER band. In 2024 is hij op tour en donderdag 17 oktober staat Kuroda in BIRD!

Saturday 02 November

ROLROLROL

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]