fbpx

Restaurant


De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Daarnaast zijn er wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table, een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. 

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat Martin Voeten, een chef-kok met een oog voor detail en een voorliefde voor creativiteit in de keuken. Niet alleen Italiaans of Mediterraan, maar een wereldkeuken waar alles mogelijk is. Een grootstedelijke freestyle keuken. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo pizza’s.

Extra informatie:
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het shared dining concept. Tenzij u anders wilt; geef het even aan in de opmerkingen.

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

*Vanaf 31 mei tm 2 juni 2022 vindt in BIRD het Upstream 2022 event plaats. Wij zijn blij en vereerd dat wij de Upstream Festival mogen hosten. Gevolg is wel dat het restaurant dan gesloten is.

*Ons keuken is ivm vakantie gesloten van 1 augustus tm 14 augustus 2022. ☀️ Dinsdag 3 augustus staan we weer voor u klaar. Team BIRD

Menukaart
Wijnkaart
Bites

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €27,50,- (i.p.v. €37,50). Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €13.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer

Chef's table

Laat je verrassen door onze Chef’s Table (á € 37,50): een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechtjes)… bedacht en bereid door onze chefs. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak en er wordt gebruikgemaakt van de beste producten van lokale leveranciers. Alvast een voorproefje?

Bekijk hier onze menukaart

Pizza

Onze pizzaiolo bakt in onze hot & steamy houtoven jouw nieuwe favoriete pizza met verse producten van de beste kwaliteit (burrata! San Marzano-tomatensaus!).

Reservations

Reserveer je plekje via BookDinners.

#bird­restaurant

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

“TE GEK GEGETEN.”

–Jules Deelder–

“ABSOLUUT TOP. GEWELDIG EN FAMILIEACHTIG.”

–Hugo Borst–

Have A Look At This

Article

Interieur van BIRD Rotterdam

What’s cooking at BIRD?!

Waar komt ons industriele en duurzame interieur vandaan?

Article

What’s cooking at BIRD?!

Wie werkt er in BIRD?

Article

What’s cooking at BIRD?!

Een kijkje in de keuken!