fbpx

Restaurant


Het restaurant van BIRD is – vanwege de huidige maatregelen – van zondag 27 november t/m 18 december 2021 gesloten.

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat Martin Voeten, een chef-kok met een oog voor detail en een voorliefde voor creativiteit in de keuken. Niet alleen Italiaans of Mediterraan, maar een wereldkeuken waar alles mogelijk is. Een grootstedelijke free-style keuken. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo pizza’s.

Menukaart
Wijnkaart
Bites

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €27,50,- (i.p.v. €37,50). Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €13.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer

Chef's table

Laat je verrassen door onze Chef’s Table (á € 37,50): een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechtjes)… bedacht en bereid door onze chefs. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak en er wordt gebruikgemaakt van de beste producten van lokale leveranciers. Alvast een voorproefje?

Bekijk hier onze menukaart

Pizza

Onze pizzaiolo bakt in onze hot & steamy houtoven jouw nieuwe favoriete pizza met verse producten van de beste kwaliteit (burrata! San Marzano-tomatensaus!).

Reservations

Reserveer je plekje via BookDinners.

#bird­restaurant

“TE GEK GEGETEN.”

–Jules Deelder–

“ABSOLUUT TOP. GEWELDIG EN FAMILIEACHTIG.”

–Hugo Borst–

Have A Look At This

Article

Interieur van BIRD Rotterdam

What’s cooking at BIRD?!

Waar komt ons industriele en duurzame interieur vandaan?

Article

What’s cooking at BIRD?!

Wie werkt er in BIRD?

Article

What’s cooking at BIRD?!

Een kijkje in de keuken!