fbpx

Garden

Verscholen tussen de Luchtsingel en de Hofbogen vind je deze zomer een nieuwe stadstuin: Garden of BIRD. Een toevluchtsoord waar je je onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laat glijden en je eens goed gaat zitten voor een cocktail, wijn of speciaalbiertje (met een BIRD-bite of -pizza natuurlijk!).

Nestel je in een van onze comfy loungestoelen, maak je cocktail nog lekkerder met zelfgeplukte kruiden uit de kruidentuin of ga gewoon languit in het gras liggen. Zonder muziek geen Garden of BIRD, daarom zorgen de favoriete tunes van onze dj’s voor de optimale garden experience.

Cocktails
BIRD Bites

Een feestje vieren?

Heb je een bruiloft, verjaardag of een (bedrijfs)borrel? Kom het vieren in de Garden of BIRD. Omlijst je event met entertainment zoals een DJ, band of een Silent Disco. Vier je feest om nooit te vergeten! Meer informatie over verhuringen vind je hier.

Garden of BIRD

Garden of BIRD gaat open op 1 april en is van dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Bij slecht weer zijn we gesloten, hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten.

#garden­of­bird

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event wordt uitgesteld 😔. We zijn druk bezig met het vinden van een nieuwe datum. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We updaten direct de socials zodra we meer weten.⁠

ℹ️: Check onze website via #linkinbio voor de laatste updates ⁠

For now: stay safe & healthy en volg onze livestream BIRDtv💙
...

Have A Look At This

Saturday 11 April

Garden of BIRD

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event […]

Monday 27 April

Garden of BIRD Rotterdam

Cloud 8

Sit back, relax and enjoy the kingsday vibes! Garden of BIRD is óók dit jaar de plek waar je moet […]

Friday 03 April

BIRDtv Club Lonely Livestream

BIRDtv: Club Lonely

Vanaf vandaag brengen we BIRDtv naar je huiskamer. Via een livestream tune je wekelijks in op alle goodness die je […]