fbpx

Garden

Superbedankt voor al jullie steun de afgelopen maanden. Goed nieuws: ook onze Garden gaat 2 juni eindelijk open. Dit jaar blijven we extra lang geopend! T/m 31 oktober kun je in de Garden terecht voor cocktails, lekkere wijnen, speciaalbiertjes, pizza’s & bites.

De regels

Volgens de door het RIVM opgestelde richtlijnen zijn we verplicht om een checkgesprek aan de deur met je te voeren. Dat willen we voor iedereen zo prettig en snel mogelijk laten verlopen. Daarom werken we met de Checkgesprek app. Wanneer je bij BIRD arriveert scan je de QR-code met je telefoon en beantwoord je een aantal vragen over je gezondheid en dat van je gezelschap. Vervolgens geeft de app je een groene kaart die je aan onze medewerker laat zien. Zo zorgen we ervoor dat je sneller aan tafel kunt. Aan het eind van je bezoek check je weer uit. Meer informatie over de app lees je op checkgesprek.nl.

Verscholen tussen de Luchtsingel en de Hofbogen vind je deze zomer Garden of BIRD: een toevluchtsoord waar je je onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laat glijden en je eens goed gaat zitten voor een cocktail, wijn of speciaalbiertje (met een BIRD-bite of -pizza natuurlijk!).

Nestel je in een van onze comfy loungestoelen, maak je cocktail nog lekkerder met zelfgeplukte kruiden uit de kruidentuin of ga gewoon languit in het gras liggen. Zonder muziek geen Garden of BIRD, daarom zorgen de favoriete tunes van onze dj’s voor de optimale garden experience.

Cocktails
BIRD Bites

Een feestje vieren?

Heb je een bruiloft, verjaardag of een (bedrijfs)borrel? Kom het vieren in de Garden of BIRD. Omlijst je event met entertainment zoals een DJ, band of een Silent Disco. Vier je feest om nooit te vergeten! Meer informatie over verhuringen vind je hier.

Garden of BIRD

Garden of BIRD gaat open op 2 juni en is van dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Reserveren is hierbij verplicht, ook voor spontane bezoekjes. Bij slecht weer zijn we gesloten, hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten.

#garden­of­bird

Het terrasseizoen is geopend! Dit jaar kun je van dinsdag t/m zondag extra lang genieten van onze comfy loungestoelen, een goed glas wijn (of cocktail), bites & pizza’s. Nog geen plekje gereserveerd in de Garden? Let’s fix that! Check #linkinbio⁠

Let op: bij slecht weer zijn we gesloten, hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten
...

Misschien heb je dit al eens gehoord: BIRD bestaat uit een BV en een stichting. Maar weet je ook dat er bij allebei een Nina aan de top staat? Nina Hooimeijer (BV) en Nina Draaijers (stichting Live@BIRD) gaan met de billen bloot en leggen de keukengeheimen van BIRD voor je op tafel.
ℹ️: Hoe onze bazinnen de coronacrisis doorkomen lees je via #linkinbio
...

Superbedankt voor al jullie steun de afgelopen maanden. Vanaf 1 juni mogen we jullie weer verwelkomen in de Garden & de voorbereidingen zijn al in volle gang! De Garden of BIRD wordt op dit moment Coronaproof gemaakt, zodat we de RIVM-maatregelen in acht kunnen nemen. De wijnen, bieren & cocktails worden alvast aangevuld. ...

In samenwerking met Cinema Culinair brengt BIRD een eerbetoon aan de Italiaanse en Russische keuken. Terwijl je kijkt naar een Italiaanse liefdesdrama (Io sono l’amore), kun je gelijktijdig genieten van de gerechten uit de film. Onze chef Martin maakt een heerlijke Italiaans (met Russische twist) 6-gangen diner voor je klaar terwijl je de gerechten ook nog eens terugziet in de film. ⁠

ℹ️: Check #linkinbio voor alle info & tickets!
...

Je favoriete BIRD pizza bestellen? We got you! Een overheerlijke afbakpizza (voor een zacht prijsje) kun je vanaf vandaag bij ons bestellen en vrijdag t/m zaterdag afhalen (bezorgen ook mogelijk!). Bon appetit & hopelijk tot snel.⁠

ℹ️: Check het pizzamenu en de werkwijze via #linkinbio⁠

3-gangen menu, wijnen & cocktails zijn vanaf volgende week verkrijgbaar. Meer info hierover volgt!⁠
...

Have A Look At This

Friday 12 June

ANBU

ANBU, or A Nation By Us, is a creative collective known for their energetic tracks featuring hard beats and lots […]

Thursday 02 July

BRUUT! & Anton Goudsmit

From Russia to Japan, BRUUT! manages to get people sweating, cheering and dancing. Featuring guitarist Anton Goudsmit!

Wednesday 02 September

Jordan Mackampa

Mackampa was born in Congo, grew up in London and came of age in Coventry, an industrial city in the […]