fbpx

A Slice With The Grapevyne

Tijdens A Slice With gaat onze pizzaiolo in gesprek met jouw favoriete artiesten om hun innerlijke pizza-freak naar boven te halen. Voor een gloeiend hete houtoven stelt hij ze op de proef om hun ultieme pizza samen te stellen. Nog beter dan dat: het resultaat staat een maand lang als special op het menu in ons restaurant.

Voor deze vijfde editie hebben wij Richard organisator van The Grapevyne , kom naar BIRD voor een overheerlijke unieke pizza: The Grapevyne! Check de video hieronder, scoor je tickets voor de 10 jarige jubileum van The Grapevyne op 18 november en bestel de Pizza The Grapevyne de hele maand november in ons restaurant.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 02 May

Typhoon

Typhoon

Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zaterdag 21 november naar LantarenVenster! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.

Friday 15 March

Pachyman

Pachyman, het alter-ego van Puerto Ricaan Pachy García, is een multi-instrumentalist en one-man band. Vrijdag 15 maart komt hij naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!