fbpx

A Slice With Ntjam Rosie & Smandem

Tijdens A Slice With gaat onze pizzaiolo in gesprek met jouw favoriete artiesten om hun innerlijke pizza-freak naar boven te halen. Voor een gloeiend hete houtoven stelt hij ze op de proef om hun ultieme pizza samen te stellen. Nog beter dan dat: het resultaat staat een maand lang als special op het menu in ons restaurant.

Voor deze vierde editie hebben wij Ntjam Rosie & Smandem uitgenodigd. Kom naar BIRD voor een unieke pizza: de Ntjamdem(jovis)! Check de video hieronder, scoor je tickets voor het concert van Ntjam Rosie & Smandem op 1 juni en bestel de Pizza Ntjamdem(jovis) de hele maand juni in ons restaurant en/of Garden of BIRD.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 17 October

Myles Sanko

Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.

Saturday 02 November

Thee Sinseers & The Altons

BIRDfest is terug en bigger than ever! Twee dagen lang een hoop amazing acts. Nieuwe ontdekkingen en gevestigde namen, BIRDfest got it all. Zet vrijdag 01 en zaterdag 02 november in je agenda en bereid je voor to celebrate culture tussen de iconische Hofbogen. Zaterdag 02 november brengen Thee Sinseers & The Altons een flinke dosis soul naar BIRDfest!

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]