fbpx

A Slice With Ntjam Rosie & Smandem

Tijdens A Slice With gaat onze pizzaiolo in gesprek met jouw favoriete artiesten om hun innerlijke pizza-freak naar boven te halen. Voor een gloeiend hete houtoven stelt hij ze op de proef om hun ultieme pizza samen te stellen. Nog beter dan dat: het resultaat staat een maand lang als special op het menu in ons restaurant.

Voor deze vierde editie hebben wij Ntjam Rosie & Smandem uitgenodigd. Kom naar BIRD voor een unieke pizza: de Ntjamdem(jovis)! Check de video hieronder, scoor je tickets voor het concert van Ntjam Rosie & Smandem op 1 juni en bestel de Pizza Ntjamdem(jovis) de hele maand juni in ons restaurant en/of Garden of BIRD.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 04 May

Tourist

Tourist is niet zomaar een DJ, producer en songwriter. Deze man weet hoe hij emoties over brengt met zijn muziek […]

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!

Thursday 28 March

Tommy Guerrero

Donderdag 28 maart brengt legendarische skateboarder en gitarist Tommy Guerrero een dosis rock, jazz, latin, soul, trip-hop naar BIRD!