fbpx

Thursday 01 December 2022

BRUUT!

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / € 18,- (door)

Tickets

BRUUT! weet van Amsterdam tot Tokyo mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op donderdag 01 december staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD.

BRUUT! doet z’n eigen ding en doesn’t give a sh*t about alle regels en omgangsvormen in de jazzwereld. Moeiteloos mixen ze jazz met 60’s surfrock, vunzige rhythm & blues en de dikke sound van de dubbel bass. Geen gewone jazz dus! Dat vinden de mannen van BRUUT! ook en daarom noemen ze hun muziek superjazz. Op hun nieuwe album, Zest, neemt de band je mee naar een wereld waar stroboscopen en Spaghetti Westerns elkaar ontmoeten. In hun eigen woorden: “alsof Keith Flint de filmset van A Fistful of Dollars op komt lopen.” Je stappenplan: flikker met je huiskamerlichten terwijl je de eerste single, ‘Flint‘, spint en scoor je tickets voor hun show op donderdag 01 december.

Line-up

Maarten Hogenhuis: saxophones / keys
Folkert Oosterbeek: keys
Thomas Rolff: double bass / synth bass
Felix Schlarmann: drums

Let op: dit evenement is verplaatst van 25 maart naar donderdag 01 december 2022. Oude tickets blijven geldig.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Friday 01 March

BeraadGeslagen

BeraadGeslagen 

De Vlaamse groovers van STUFF. komen terug naar BIRD! Met hun cocktail van uiteenlopende ideeën en sonische genialiteit pusht STUFF. hun sound tot ver buiten de grenzen van onze muzikale verbeelding. Dus buckle up, want op vrijdag 10 december neemt de band je in BIRD mee op een buitenaardse jazz-trip.