fbpx

Thursday 01 December 2022

BRUUT!

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / € 18,- (door)

Tickets

BRUUT! weet van Amsterdam tot Tokyo mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op donderdag 01 december staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD.

BRUUT! doet z’n eigen ding en doesn’t give a sh*t about alle regels en omgangsvormen in de jazzwereld. Moeiteloos mixen ze jazz met 60’s surfrock, vunzige rhythm & blues en de dikke sound van de dubbel bass. Geen gewone jazz dus! Dat vinden de mannen van BRUUT! ook en daarom noemen ze hun muziek superjazz. Op hun nieuwe album, Zest, neemt de band je mee naar een wereld waar stroboscopen en Spaghetti Westerns elkaar ontmoeten. In hun eigen woorden: “alsof Keith Flint de filmset van A Fistful of Dollars op komt lopen.” Je stappenplan: flikker met je huiskamerlichten terwijl je de eerste single, ‘Flint‘, spint en scoor je tickets voor hun show op donderdag 01 december.

Line-up

Maarten Hogenhuis: saxophones / keys
Folkert Oosterbeek: keys
Thomas Rolff: double bass / synth bass
Felix Schlarmann: drums

Let op: dit evenement is verplaatst van 25 maart naar donderdag 01 december 2022. Oude tickets blijven geldig.

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Sunday 02 April

Sungazer

Het duo Sungazer staat op zondag 2 april 2023 in BIRD.

Sunday 09 April

BIRDbeats: Silent Disco Easter Sunday

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zondag 9 april je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een winterslaap, staat de eerste editie BIRDbeats: Silent Disco weer voor de deur. Een paasavond lang genieten van soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds in onze Garden of BIRD.