fbpx

Support BIRD

View Agenda

Magazine

Article

Interview

Nina Hooimeijer is Rotterdamse zakenvrouw van het jaar geworden!

Nina Hooimeijer is genomineerd voor Rotterdamse zakenvrouw van het jaar! En dat in deze bijzondere tijden, hoe dan? Nou, dat vroegen we onder andere aan haar. Hoe komt BIRD de crisis door? Wat heeft ze met BIRD voor ogen na de pandemie? Én haar hoogtepunt in BIRD *kuch* iets met Usher *kuch*, je leest het allemaal in dit interview!

News

BIRDmask

BIRDmasks on sale

In BIRDstyle coronaproof blijven? We got you! Scoor hier een (limited) BIRDmask.

De platentas van

Nordmann

Om de week neemt BIRD een kijkje in de platentas van een muzikale soulmate. We spraken dit keer met de Vlaamse groep Nordmann, over o.a. David Bowie, Miles Davis en Nick Drake.

Article

De platentas van

Gea Russell

Om de week neemt BIRD een kijkje in de platentas van een muzikale soulmate. We spraken dit keer met de Brits-Jamaicaanse singer-songwriter Gea Russell, the man who eats, breathes and lives (hiphop)music.

Article

Vacature Programmasecretaris / Club coördinator

Heb je een feel voor onze artistieke kaders, de muziekscene (all groove-based genres included) en zie je mogelijkheden deze naar een nóg hoger niveau tillen? Suit up, we hebben een plekje voor je

De platentas van

Sophia Schutte

Van heartbreak-songs tot haar rebelse (don’t fuck with Sophia) anthems: we vroegen haar het hemd van het lijf

View Magazine

Restaurant

BIRD’s kitchen reflects the city of Rotterdam: unpolished, honest, and a crossroads of cultures and styles. Our pizzaiolo uses a wood-fired oven to prepare Neapolitan pizzas. We also offer a number of specials, but go ahead and let yourself be surprised by our Chef’s Table: a selection of small dishes to share. Quality and taste are always our main priority. We use the best products from specialized regional suppliers.

Rather eat at home? You can order BIRD pizzas through Deliveroo!

Business

With a capacity of 900 spread over various rooms, BIRD is the perfect Rotterdam location for your presentations, workshops, company drinks and parties, private dinners and other activities.

BIRD’s rooms can be booked separately or in various combinations. Our excellent world kitchen lets you provide top-notch catering, from finger food to complete menus. More information about our venues?

Instagram

Jouw culinaire care package voor upcoming weekend stel je helemaal zelf samen. Je vult jouw tas bijvoorbeeld met een een driegangenmenu of een classic houtoven pizza én verwen jezelf ook maar meteen met een Bees Knees cocktail (w/ Beefeater) while you're at it. Spoiler alert: it's good as hell! 😉🔥⁠

Take away menu in #linkinbio

Get your 𝘨𝘳𝘰𝘰𝘷𝘦 on vanavond! Met o.a. Ivan Peroti en Salle de Jonge brengt BIRD een (online) hommage aan 𝘴𝘰𝘶𝘭 𝘴𝘦𝘯𝘴𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 D’Angelo. Scoor nog snel een ticket voor de livestream of een complete dinnershow at home ↴. ⁠

🕺: Tickets en info via #linkinbio⁠

In 2015 stond D’Angelo op North Sea Jazz Festival ☝🏽 en zaterdag 10 april brengt BIRD een digitaal eerbetoon aan 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘷𝘪𝘰𝘳 𝘰𝘧 𝘴𝘰𝘶𝘭. Naast alle muzikale ‘Chicken Grease‘ staat onze keuken voor je klaar met een 3-gangenmenu of een van onze signature pizza’s. ⁠

🎙️ 𝐒𝐜𝐨𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐠 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐣𝐞 𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 𝐯𝐢𝐚 #𝐥𝐢𝐧𝐤𝐢𝐧𝐛𝐢𝐨

Haal dit weekend (net zoals het Nederlandse weer) alle vier seizoenen in huis! Met op het menu: 𝘭𝘦𝘯𝘵𝘦𝘢𝘤𝘩𝘵𝘪𝘨𝘦 salade piripri, 𝘸𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦/𝘩𝘦𝘳𝘧𝘴𝘵𝘢𝘤𝘩𝘵𝘪𝘨𝘦 lamsbout met ratatouille en een killer dessert in de vorm van een 𝘻𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴𝘦 wrap met passievruchtenmousse (of kies één van onze signature pizza’s). ⁠

🍽️: Order in via #linkinbio⁠
𝑰𝒏𝒔𝒊𝒅𝒆𝒓𝒔 𝒕𝒊𝒑: zaterdag 10 april brengen we met een online dinnershow (met dezelfde gerechten) een eerbetoon aan one of the greats: D’Angelo. ⁠

It’s about to get trippy! Voor @birdfest bracht @altingunband hun mix van Turkse folk, psychedelica, funk en rock naar de @kunsthal. Deze (hernieuwde) sound stamt uit een tijd waarin artiesten als Selda, Bariş Manço en Erkin Koray traditionele geluiden combineerden met westerse rock-invloeden. 🎸🧿

🐦 Volledige sessie via de #linkinbio

Newsletter

Sign up for Nieuwsbrief
* = required field

Contact