fbpx

Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Daarnaast zijn er wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table, een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. 

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat Martin Voeten, een chef-kok met een oog voor detail en een voorliefde voor creativiteit in de keuken. Niet alleen Italiaans of Mediterraan, maar een wereldkeuken waar alles mogelijk is. Een grootstedelijke freestyle keuken. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo pizza’s.

Extra informatie:
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het shared dining concept. Tenzij u anders wilt; geef het even aan in de opmerkingen.

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

* X-MAS Eve at BIRD. Geen zin om het gourmetstel weer van zolder te halen? Vier kerstavond in BIRD! Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft chef Martin Voeten een feestelijk menu samengesteld vol met de culinaire verwennerijen die je onderhand van BIRD gewend bent (of voor het eerst zal meemaken, lucky you). Ook is er een bijpassend wijnarrangement. Bekijk het menu en bestel je (food)tickets.

* Kerstvakantie – 25 december 2022 t/m 3 januari 2023 is ons keuken dicht.

Workshop! Pizza

Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza . . . klik hier voor meer.

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €29,50,- (i.p.v. €38,50) p.p. Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer