fbpx

Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD’s Shared dining bestaat uit een selectie van verschillende gerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten, maar ook pizza behoort tot de mogelijkheden).

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat een chef-kok met de focus op smaak, een mensen mens met een voorliefde voor de keuken een keuken waar alles mogelijk is. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo de heerlijke houtoven pizza’s.

Extra informatie:

Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het BIRD shared dining concept. Er kan gekozen worden voor BIRD’s culinair shared dining of pizza shared dining. Op verzoek kan het aantal gangen aangepast worden en eventuele dieetwensen kan doorgegeven worden tijdens de reservering. BIRD shared dining kost €43,50.

BIRD shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten, maar ook pizza behoort tot de mogelijkheden).

BIRD pizza shared dining bestaat uit selectie van verschillende voorgerechten om te delen, een pizza als hoofdgerecht en een nagerecht om te delen

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

We hopen jou te zien in BIRD en je de beste concert, club en restaurant belevingen te bieden!

Workshop! Pizza

Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza . . . klik hier voor meer.

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €35,00,- (i.p.v. €43,50) p.p. Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer