fbpx

Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Daarnaast zijn er wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table, een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. 

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat Martin Voeten, een chef-kok met een oog voor detail en een voorliefde voor creativiteit in de keuken. Niet alleen Italiaans of Mediterraan, maar een wereldkeuken waar alles mogelijk is. Een grootstedelijke freestyle keuken. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo pizza’s.

Extra informatie:
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het shared dining concept. Tenzij u anders wilt; geef het even aan in de opmerkingen.

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

* Vakantiebericht! Na een heropening (‘after-Covid’) periode van hard werken gaat onze chef Martin voor 2 weekjes ( 16 juni t/m 29 juni ) op een welverdiende vakantie en neemt sous-chef Lucas het over. In deze twee weken hebben wij een aangepast menu en is ons Chef’s table €33,50.

* Ons keuken is ivm vakantie gesloten van 1 augustus tm 14 augustus 2022. ☀️ Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar. Team BIRD

Menukaart
Wijnkaart
Bites
A Slice With Sabrina Starke
A Slice With Sabrina Starke

JUNE SPECIAL! A Slice with Sabrina Starke!

Tijdens A Slice With gaat onze pizzaiolo Simone in gesprek met jouw favoriete artiesten om hun innerlijke pizza-freak naar boven te halen. Voor een gloeiend hete houtoven stelt hij ze op de proef om hun ultieme pizza samen te stellen. Nog beter dan dat: het resultaat staat een maand lang als special op het menu in ons restaurant.

Voor deze eerste editie bijt long time BIRDbekende en zangeres Sabrina Starke het spit af met een – jawel – vegan pizza! Check de videoscoor je tickets voor Sabrina’s concert in BIRD op 18 juni en bestel de Pizza Starke de hele maand juni in ons restaurant.

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €27,50,- (i.p.v. €37,50). Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €13.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer