fbpx

Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD’s Shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten, maar ook pizza behoort tot de mogelijkheden).

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat Martin Voeten, een chef-kok met een oog voor detail en een voorliefde voor creativiteit in de keuken. Niet alleen Italiaans of Mediterraan, maar een wereldkeuken waar alles mogelijk is. Een grootstedelijke freestyle keuken. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo pizza’s.

Extra informatie:


Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het BIRD shared dining concept. Er kan gekozen worden voor BIRD’s culinair shared dining of pizza shared dining. Op verzoek kan het aantal gangen aangepast worden en eventuele dieetwensen kan doorgegeven worden tijdens de reservering.

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

* Een update in BIRD:  Op 1 januari 2023 vindt er een prijswijziging plaats. We werken met ontzettend veel plezier en passie en we zijn blij met jouw bezoek aan BIRD!

Tot op heden hebben wij geen grote prijsstijgingen doorgevoerd. Omdat onze kosten (zoals personeelskosten, productinkoop, energie en huur) duurder worden zijn wij nu ook genoodzaakt om onze prijzen te verhogen. Vanaf 1 januari 2023 kosten muntjes in BIRD daarom €3,50.

Door deze prijsstijging kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat jij nog vele jaren van BIRD kan genieten.

We hopen jou in het nieuwe jaar weer te zien in BIRD en je de beste concert, club en restaurant belevingen te bieden!

Workshop! Pizza

Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza . . . klik hier voor meer.

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €29,50,- (i.p.v. €39,50) p.p. Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer