fbpx

Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Daarnaast zijn er wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table, een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. 

De regels

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat Martin Voeten, een chef-kok met een oog voor detail en een voorliefde voor creativiteit in de keuken. Niet alleen Italiaans of Mediterraan, maar een wereldkeuken waar alles mogelijk is. Een grootstedelijke freestyle keuken. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken. Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo pizza’s.

Extra informatie:
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het shared dining concept. Tenzij u anders wilt; geef het even aan in de opmerkingen.

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

* Dinsdag 19 juli: zijn wij dicht! Ons restaurant en Garden of BIRD is dicht door de extreme hitte.

* Ons keuken is ivm vakantie gesloten van 1 augustus tm 14 augustus 2022. ☀️ Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar. Team BIRD

Menukaart
Wijnkaart
Bites

JULY SPECIAL: Pizza BoogieBall.

De zomer kicken we traditiegetrouw off met onze legendarische afterparty: BoogieBall! Ook onze pizza-oven staat deze maand in het teken van de afterparty van North Sea Jazz. De hele maand juli bestel je bij ons de Pizza BoogieBall met venusschelpen, garnalen, zwarte inktvis-inkt en kerstomaten.

ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!

Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €27,50,- (i.p.v. €37,50). Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €13.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Reserveer