fbpx

Saturday 11 February 2023

Het Kunstenaarsbal 2023

at de Doelen

Start

22:00

Ticket prices

Tickets

Genre

    Tell your friends

    Op zaterdag 11 februari vindt Het Kunstenaarsbal plaats in de Doelen. In samenwerking met verschillende partners wordt dit dé afterparty van de Rotterdam Art Week!

    Door een toegankelijke, informele sfeer te creëren, is het veel makkelijker voor kunstenaars en bezoekers om met elkaar in contact te komen en elkaar beter te leren kennen. De nachtelijke context plaatst kunst en zijn beleving in een geheel ander licht, waar het feest meerwaarde krijgt met een programmering van media, kunst, elektronische muziek en performance.

    De eerste namen zijn bekend: ⁠
    Beau Zwart & de fam (live)
    Brintex Collective (live)
    Elias Mazian
    Khalil b2b Tino
    Jurgen BOuman
    Bobby Martin
    FS Green
    Franky Sticks
    Marith
    Imani
    Camping Marbella
    Don De Baron

    Meer namen T.B.A.

    View agenda

    Have A Look At This

    Thursday 21 November

    YĪN YĪN

    Global psych rockers YĪN YĪN zitten op de top van hun kunnen en nemen je mee naar onbekend terrein! Op […]

    Thursday 06 June

    Raquel Rodriguez

    Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

    Friday 12 July

    Boogieball

    North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!