fbpx

Saturday 30 September 2023

Book a table
Sold Out

Cor

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Cor is een Nederlandse rapper van Rotterdamse bodem. Van raw bars en harde beats tot rustige en diepgaande lyrics; de MC heeft een eigenzinnige stijl waardoor hij tijdens een 101Barz sessie van Spow Business al snel naamsbekendheid kreeg en in 2020 een platencontract bij het label tekende. Op zaterdag 30 september staat Cor in BIRD! 

Cor heeft een bijzondere backstory; zo heeft hij zeven jaar van zijn leven achter de tralies doorgebracht waar hij ook zijn vriendin leerde kennen, een periode die de artiest heeft omgezet in inspiratie voor zijn muziek. Eerder kwam de rapper voorbij in een aflevering van het tv-programma Danny op Straat, waar hij vertelt over zijn verleden en hoe hij nu geniet van een rustiger leven als vader. Met zijn nieuwe album Met Liefde Uit De Wijk, geproduceerd door onder andere $hirak en Jimmy Huru, laat hij zien dat hij niet alleen als artiest, maar ook als mens is gegroeid. Zijn muziek staat symbool voor de keuzes die hij heeft gemaakt en de persoon die hij nu is. Cor hoopt met zijn nieuwe muziek ook anderen te inspireren om de juiste keuzes te maken. Definitely come and check him out en get inspired! 

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 18 September

Siegfried Hart

Siegfried Hart takes over met de nieuwe Autumn BIRDsessions Residency! Zijn residency staat in het teken van zijn Afro-Antilliaanse wortels en invloeden. “Mijn residentie bij Bird in Rotterdam, “Paying Tribute,” eert mijn voorouders en hun culturele erfgoed, evenals de levende personen, zoals collega’s, vrienden en mentoren, die mijn artistieke reis vormgeven. ” Deze residentie is zowel een muzikaal optreden als een viering van verbinding en erfgoed.

Thursday 19 September

Finale Grote Prijs van Rotterdam Hiphop & Producer

Op donderdag 19 september vinden de finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorieën Hiphop & Producer plaats in BIRD Rotterdam.

Saturday 21 September

Festival DOWNTOWN

Op 20 en 21 september zal de tiende editie van Festival Downtown plaatsvinden in het centrum van Rotterdam. Het progressieve, eigenwijze en bovenal diverse karakter van het festival is diep geworteld in het Rotterdamse DNA. BIRDFEST & SUNDOWN Hosten de Westblaak stage.