fbpx

Wednesday 19 July 2023

hosted by Komproeven

BBQ Battle: Burgers

at Garden of BIRD

Start

17:00

Ticket prices

€30,- excl. servicefee | Ticket for 4 €100,- excl. servicefee

Tickets

Deze zomer weer BBQ BATTLES bij Garden of BIRD in samenwerking met Komproeven. Er zijn 3 edities met elk een eigen thema, so pay close attention. Woensdag 19 juli we go for BURGERS. Zeg je BBQ, zeg je hamburgers.

Deze keer maken beide chefs een burger voor je. Elk met een eigen twist, elk superlekker. In de ene hoek hebben we Marcel Baselier. Deze docent aan de Culinare MBO in Rotterdam zuid weet van wanten.

Tegenover hem, Rotterdams eigen wonderkind Justin Niessen. Zijn restaurant JUST is een begrip. En onder zijn leiding zijn er inmiddels 3 vestigingen van restaurant Mondi opgezet in samenwerking met Corendon. Verwacht vuur, explosies van smaak en vakmanschap van deze twee grootmeesters.

Voor €30 excl. servicefee krijg je 2x een gerecht van de koks en heel veel lekkers tussendoor! Een avond vol plezier en lekkers.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Teus Nobel – Liberty Group

Teus Nobel is een van de kopstukken uit de Nederlandse jazzscene. Naast 7 albums onder eigen naam, werkte hij samen met o.a. Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jef Neve, Cor Bakker, Frank McComb en Ntjam Rosie. Hij speelde concerten in meer dan 25 landen, verdeeld over alle werelddelen en verscheen in talloze tv- en radio
programma’s in binnen- en buitenland. Zaterdag 28 september staat hij in BIRD!

Tuesday 22 October

Chief Adjuah (Christian Scott)

“Jazz’s young style God”, zoals JazzTimes hem omschreef, keert terug naar LantarenVenster op dinsdag 22 oktober!

Thursday 31 October

Elijah Fox

Elijah Fox is een multi-instrumentalist, zanger en producer uit Los Angeles. Hij speelt al 16 jaar piano en studeerde aan het Oberlin Conservatorium. Zijn muziek omvat genres als neo-soul, R&B, lo-fi hiphop, trap en indierock. Hij laat zich inspireren door pianisten als Art Tatum, Ravel, Ahmad Jamal, Scott Storch, Robert Glasper en Erroll Garner en in zijn muziek hoor je jazz vermengd met impressionisme en psychedelische soul. Donderdag 31 oktober staat hij in LantarenVenster!