fbpx

Friday 23 June 2023

Soul Power

Better Together

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

€10,- (Happy BIRD) | €13,- (Regular BIRD) | €17,- (Late BIRD) | €42,- Ticket for Four (4 pers.) | €20,- (Door)

Tickets

Soul Power! De lekkerste soul, disco, funk en 90’s r&b in geluid én beeld. Hoor je Whitney Houston? Dan zie je Whitney Houston! Van D’Angelo naar Earth, Wind & Fire en via Lizzo naar Diana Ross. Make it funky!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 16 May

Mica Millar SOLD OUT

Mica Millar bracht haar debuutalbum ‘Heaven Knows’ uit in juni 2022 en is sindsdien een opvallende ster in de Britse […]

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Saturday 11 May

Faded

Dompel jezelf onder en dans de hele nacht op de hartslag van Afrika in BIRD. FADED viert trots hun eenjarig jubileum met een bijzondere DJ: Philou Louzolo. Als een van de toonaangevende DJ’s van dit moment staat hij bekend om zijn diverse Afro-geluiden en treedt hij op bij de grootste festivals in Nederland. Vind deze avond vol muziek, cultuur en eenheid. Mis ‘The Sounds of Afrika’ niet en haal nu snel je tickets!