fbpx

Thursday 08 June 2023

Adi Oasis

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 21,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als voormalig frontvrouw van de band Escort en de bassiste in CeeLo Green’s band maakte de zangeres al grote stappen maar nu als solo artieste is ze niet meer weg te denken uit de scene.
Op donderdag 08 juni staat Adi Oasis in BIRD!

De Frans-Caribische zangeres-producer (nu gevestigd in Brooklyn) kondigde onlangs haar nieuwe album Lotus Glow aan, dat op 3 maart uitkomt. Dit album is Adi haar meest persoonlijke werk tot nu toe – en ook haar meest politieke. Voor Adi zijn politieke thema’s onvermijdelijk. “Thematisch gezien is mijn nieuwe album onbevreesd, maar toch kwetsbaar, en ook meer politiek, omdat ik een zwarte vrouwelijke immigrant ben, en dit zijn mijn waarheden.” De albumtitel, Lotus Glow, vat Adi’s reis samen, terwijl het een manifestatie is van haar toekomstdromen. “Out of the mud grows the lotus”, legt ze uit, verwijzend naar de vele moeilijkheden die ze in haar leven heeft overwonnen, van het opgroeien in de Parijse projecten tot het zijn van een zwarte vrouw in Amerika.

In 2018 ging Adi solo en bouwde ze een trouwe fanbase op. Met lovende kritieken van de pers, Vogue, Rolling Stone en optredens op bekende platforms zoals het Youtube-kanaal COLORS verovert Adi Oasis steeds meer harten en gaan we gegarandeerd nog veel meer van haar zien en horen. Ondertussen heeft de zangeres al wereldwijd getoerd en opgetreden met artiesten als Anderson .Paak, Gregory Porter, JUNGLE, Keyshia Cole, Lee Fields, Big Freeda en meer.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.