fbpx

Friday 25 November 2022

Amapiano night

Woza

Mdu aka Trp

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

Early BIRD tickets: €15,00
Regular BIRD tickets: €17,50
Late tickets: €20,00

Tickets

Woza brengt MDU aka TRP naar BIRD! 🔥

Op vrijdag 25 november brengt Woza de vader van de amapiano, MDU aka TRP naar BIRD! De Zuid-Afrikaanse producer wordt gezien als de grondlegger van de amapiano, door als eerste gebruik te maken van de Log Drum, de speciale sound die amapiano zo uniek en bijzonder maakt. Door MDU aka TRP klinkt dit speciale geluid zoals het we het vandaag de dag kennen! 

Line-up:

Mdu aka Trp
Donn Stone 
Henry x

View agenda

Have A Look At This

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]

Tuesday 25 June

Greg Foat

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.