fbpx

Wednesday 23 March 2022

Navy Blue

Support: Demajae

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,- (door)

Tickets

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Skate-wonderkind-turned-rapper, Navy Blue, komt naar BIRD! Het Los Angeles-born, New York-based multitalent maakt sinds 2015 waves in de underground met zijn introspectieve rhymes en jazzy beats. Sage Elsesser (zijn echte naam) dropte dit jaar zijn derde studio-album en maakt op woensdag 23 maart voor het eerst de oversteek naar het Europese vaste land.

Find us anyone cooler than Sage Elsesser; we dare you. De LA-native is al jaren pro-skater, staat regelmatig model voor merken als Supreme en Converse en hangt als Odd Future-affiliate met o.a. Earl Sweatshirt en Frank Ocean (op Blonde schreef Sage zelfs mee aan ‘Solo‘ en wordt hij geïnterviewd op ‘Futura Free‘). Onder zijn rap-moniker Navy Blue bracht hij al meerdere succesvolle albums uit. Hij debuteerde in 2020 met zijn coming-of-age album Àdá Irin en dropte in datzelfde jaar nog het veelgeprezen Song of Sage: Post Panic! (wat door Pitchfork werd bekroond met Best New Album én een 8.2). Dit jaar dropte hij zijn derde album, Navy’s Reprise, vol met zijn karakteristieke hazy beats, jazzy akkoorden en persoonlijke en witty rhymes. Drie jaar, drie albums. Tussen al die Harlem-hardflips door, draait Navy dus overtime in de studio. Dat belooft wat voor zijn show in BIRD op woensdag 23 maart.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Friday 05 July

Beyonce vs. Rihanna

𝓑𝓮𝔂𝓸𝓷𝓬é 𝓿𝓼 𝓡𝓲𝓱𝓪𝓷𝓷𝓪 is back! Op vrijdag 5 juli is er weer een nieuwe editie tussen the Beyhive and the Navy in 𝘽𝙄𝙍𝘿. Haal nu snel je tickets want hier wil je bij zijn! 🎶⁠