fbpx

Thursday 01 July 2021

Book a table
Sold Out

North Sea Round Town

GIAN

Start

20:15 (doors: 19:45)

Ticket prices

€ 28,50 (Ticket for Two)

Sold Out

Hun spetterende optreden op Eurosonic Noorderslag gemist? Goed nieuws: Rotterdam’s very own GIAN komt donderdag 1 juli met een seated show naar BIRD! De band, door Red Bull Music, VICE en 3voor12 bestempeld als aanstormend talent, staat bekend om hun dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten.

GIAN (short voor Good Intentions Always Needed) is de band van producer, muzikant en vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, pratend over een wat uit de hand gelopen party de week ervoor, besloten ze er spontaan een nummer over te schrijven. Deze track ‘Hennessy’ was het startschot voor vele studiosessies. Eind 2020 dropten ze hun eerste ep Celia met featurings van S10 en Shadi en producties van o.a. 22ghost en Mucky.

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 22 May

BUILDING BLOCKS: A COMMUNITY HANG

We are excited to invite you to come hang out and get involved in BUILDING BLOCKS: A Community Hang on […]

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥