fbpx

Sunday 24 April 2022

Zuco 103

Start

20:30 (doors: 20.00)

Ticket prices

€17,50,- (pre-sale)
€18,00,- (door)

Tickets

They don’t make ‘em like this anymore! Op zondag 24 april brengt het ervaren trio Zuco 103 je naar tropische sferen in BIRD. Het is onmogelijk om stil te zitten wanneer je de Brazilectro sound van Zuco 103 hoort, dit is een once in a lifetime (concert)experience!

Hun geactualiseerde versie van tropicalia bespeelt je als een marionet pop. Braziliaanse Lilian Vieira, Duitse Stefan Schmid en Nederlandse Stefan Kruger creëerde als internationaal team van dans-alchemisten 20 jaar geleden de sound die we verstaan onder ‘Brazilectro’. Come prepared, oefen je moves op hun classic After the Carnaval en laat hun laatste album Tripicalismo je vanachter je laptop de dansvloer op sleuren.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 25 June

Greg Foat

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]

Friday 12 July

Boogieball

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!