fbpx

BIRD ❤️ COLORS

BIRD ❤️ COLORS. En dat is te merken aan de artiesten die de COLORS-revue passeren. Check hieronder welke COLORS-cats er in BIRD staan (en stonden).

Yellowstraps – zaterdag 9 april in BIRD

Joel Culpepper – dinsdag 19 april in BIRD

Children of Zeus – dinsdag 4 oktober in BIRD


Deze big BIRDs gingen hun voor:

Lianne La Havas

Jarreau Vandal

Elijah Waters

PJ Morton

Black Pumas

Oscar Jerome

Slowthai

Kojey Radical

Jamie Isaac

OSHUN

Madison McFerrin

Tijdens haar optreden in BIRD beloofde ‘Maddie’ ons een nieuwe single met broer Taylor McFerrin als producer, and she delivers!

Jordan Rakei

Loyle Carner

Saba

Mahalia

Het optreden van Mahalia in BIRD vorig jaar bleek zo’n groot succes dat ze een halfjaar later gewoon terugkeerde naar Rotterdam om ook LantarenVenster op z’n kop te zetten.

Woodie Smalls

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 23 May

Neal Francis

Zijn nummers klinken zorgeloos en losjes, maar de makkelijkste weg heeft Neal Francis nooit gekozen. Donderdag 23 mei komt hij met zijn New Orleans-ritmes, Chicago-blues en jaren ’70 rock ’n roll naar LantarenVenster!

Saturday 28 September

Teus Nobel – Liberty Group

Teus Nobel is een van de kopstukken uit de Nederlandse jazzscene. Naast 7 albums onder eigen naam, werkte hij samen met o.a. Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jef Neve, Cor Bakker, Frank McComb en Ntjam Rosie. Hij speelde concerten in meer dan 25 landen, verdeeld over alle werelddelen en verscheen in talloze tv- en radio
programma’s in binnen- en buitenland. Zaterdag 28 september staat hij in BIRD!

Wednesday 08 May

NICK ADEMA’S URBAN CHAOS

Onder leiding van de Canadese trombonist Nick Adema daagt deze Amsterdamse groep de realiteit van het stadse bestaan uit. Uiteraard met niets minder dan jazzmuziek. Deze ‘Urban Chaos’ uit zich in een frenzy van melodische en ritmische vraagstukken. Hun visie en gevoel voor jazz die wordt gevoed door de hedendaagse scene van creatieve muziek creëert hun originele sound.