fbpx

Informatie over je gekochte tickets

Ook BIRD volgt de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat alle clubavonden en concerten in BIRD tot 1 september opgeschort of geannuleerd zijn. :'( We zijn druk bezig met het vinden van nieuwe data voor het programma. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We sturen je direct een mailtje zodra we meer weten.

Eerder hebben we ticketkopers gevraagd om te wachten met het restitueren van tickets, zodat onze brancheorganisatie onderzoek kon doen naar de gevolgen. Inmiddels is dit afgerond. We verzoeken ticketkopers die de nieuwe datum verhinderd zijn vriendelijk om zelf hun ticket door te verkopen via Ticketswap. Wil je dit niet, of krijg je je ticket niet verkocht, dan kun je een mailtje sturen naar info@bird-rotterdam.nl.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!