fbpx
Tickets

Friday 27 January

360 Degrees

Gabrielle Kwarteng

View Agenda

Magazine

De platentas van

Gabrielle Kwarteng

BIRD neemt een kijkje in de platentas van een muzikale soulmate. Dit keer is het de beurt aan rising star Gabrielle Kwarteng, die op 27 januari voor een nieuwe editie van 360 Degrees naar BIRD komt om haar ruime mix van sounds te laten horen aan Rotterdam.

Interview

What Is This Thing Called Music /w Diana Dzhabbar

New year, new BIRDsessions-residency! Dit keer neemt Diana Dzhabbar ons mee in de wereld van muziek en hoe het ons samenbrengt.

Interview

A Slice With BRUUT!

Tijdens A Slice With gaat onze pizzaiolo Simone in gesprek met jouw favoriete artiesten om hun innerlijke pizza-freak naar boven te halen. Voor een hete houtoven stelt hij ze op de proef om hun ultieme pizza samen te stellen. Voor de eerste editie bijt long time BIRDbekende en zangeres Sabrina Starke het spit af met een – jawel – vegan pizza!

A chat with QUIQUE

Amsterdams-based Enrique Ebbink aka QUIQUE is een ware star-in-the-making. Hij won in 2018 de talentenwedstrijd Fuego van FunX, opende voor […]

Binkbeats over The Nest vol. 2!

Tijdens The Nest vol. 2 komen vier upcoming talenten 5 dagen lang samen om hun muzikale krachten te bundelen, ideeën uit te wisselen en muziek te maken. Op donderdag 27 oktober hoor je hun eerste try-out en hierna volgt een optreden tijdens BIRDfest. Binkbeats is één van de 5 dagen aanwezig om de groep te mentoren!

Interview

Interview met de chef-kok van BIRD: Martin!

He’s here! Een interview met de mastermind achter de overheerlijke en altijd verrassende voor-, hoofdgerechten en desserts die je aantreft op jouw bord. Wie is deze kitchen-magician toch? Je komt erachter in dit interview!

View Magazine

Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo heerlijke pizza’s. Daarnaast zijn er wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table, een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak en er wordt gebruikgemaakt van de beste producten van regionale gespecialiseerde leveranciers.

Extra informatie:
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het shared dining concept. Tenzij u anders wilt; geef het even aan in de opmerkingen.

Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions zijn geen reserveringen nodig.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user gardenofbird.

Business

BIRD heeft genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. Ook kunnen we je event live streamen naar andere deelnemers, en kun je het event uitbreiden met een ontbijt, lunch of brunch. Meer weten? We nemen graag de mogelijkheden en je persoonlijke voorkeuren met je door. Vul het aanvraagformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Newsletter

Sign up for Nieuwsbrief
* = verplicht veld

Contact