fbpx

Garden

Garden of BIRD is vanaf 6 april 2023 officieel weer geopend. Elke dinsdag t/m zaterdag is de zonnige stadstuin van Rotterdam open vanaf 16:00 uur. Wel onder de voorwaarde dat het zonnetje schijnt, met regen, harde wind is de Garden dicht.  Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Verscholen tussen de Luchtsingel en de Hofbogen vind je deze zomer Garden of BIRD: een toevluchtsoord waar je je onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laat glijden en je eens goed gaat zitten voor een cocktail, wijn of speciaalbiertje (met een BIRD-bite of -pizza natuurlijk!).

Nestel je in een van onze comfy lounge stoelen, maak je cocktail nog lekkerder met zelf geplukte kruiden uit de kruidentuin of ga gewoon languit in het gras liggen. Zonder muziek geen Garden of BIRD, daarom zorgen de favoriete tunes van onze dj’s voor de optimale garden experience.

Kaart Garden of BIRD

Een feestje vieren?

Heb je een bruiloft, verjaardag of een (bedrijfs)borrel? Kom het vieren in de Garden of BIRD. Omlijst je event met entertainment zoals een DJ, band of een Silent Disco. Vier je feest om nooit te vergeten! Meer informatie over verhuringen vind je hier.

Garden of BIRD

Het Gardenseizoen komt er weer aan! We zien je graag op donderdag 6 april bij de grand opening in de mooiste stadstuin van Rotterdam.

#garden­of­bird

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user gardenofbird.

Have A Look At This

Sunday 01 October

Closing party Garden of BIRD “de Container sale”

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij op zondag 1 oktober na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Sunday 10 December

BBQ-Brunch Battle

BBQ-Brunch Battle: Saté

Deze zomer weer BBQ BATTLES bij Garden of BIRD in samenwerking met Komproeven. Zondag 01 oktober gaan we voor Saté.

Saturday 30 September

Cor

Cor

Cor is een Nederlandse rapper van Rotterdamse bodem. Van raw bars en harde beats tot rustige en diepgaande lyrics; de […]