fbpx

Wednesday 13 September

Gratis

BIRDsessions

Directions of Nefertiti

Autumn Residency curated by Joop de Graaf

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Autumn is near, een nieuwe BIRDsessions Residency is here! Next up: Joop de Graaf. Joop presenteert ons, verdeeld over vijf sessies, een verzameling van zijn favoriete nummers om te spelen. Van muziek waarmee hij is opgegroeid, tot aan nummers die hij de afgelopen zes jaar heeft geleerd.

Directions of Nefertiti

Een van Joops favoriete artiesten is de legendarische jazz virtuoso Miles Davis. In de jaren 70 bracht Miles iets nieuws, en creëerde hij een fusie van rock, avantgarde en jazz. Joop zal zich deze sessie richten op twee van Miles’ albums die heel speciaal voor hem zijn: Directions en Nefertiti. Deze sessie zal geïnspireerd zijn op de manier van spelen in die periode. Volledig vrij spelen is een van de moeilijkste dingen om te doen, maar Joop gaat de uitdaging aan met een aantal geweldige muzikanten op de band.

Line-up
Keys: Chaerin Im
Trumpet: Antionio Morenos
Saxophone: Jesse Schilderink
Drums: Luis Possollo
Bass & session leader: Joop de Graaf

Autumn Residency curated by Joop de Graaf
Joop de Graaf heeft de afgelopen zes jaar gestudeerd aan de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Door zijn studie heeft Joop veel nieuwe mensen ontmoet in Amsterdam en daarbuiten, zoals in Rotterdam. Hij neemt tijdens de sessions een aantal getalenteerde muzikanten mee om zijn favoriete nummers te spelen. Ben je er ook bij? Neem je instrument mee en join het podium! Dit komt eraan:

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.