fbpx

Wednesday 30 August

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Soulquarians

Autumn Residency curated by Joop de Graaf

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Autumn is near, een nieuwe BIRDsessions Residency is here! Next up: Joop de Graaf. Joop presenteert ons, verdeeld over vijf sessies, een verzameling van zijn favoriete nummers om te spelen. Van muziek waarmee hij is opgegroeid, tot aan nummers die hij de afgelopen zes jaar heeft geleerd.

Soulquarians

Tijdens Soulquarians brengt Joop een eerbetoon aan het muzikale collectief Soulquarians en de invloed die ze hebben gehad op andere muzikanten. Een nostalgische muziekreis voor Joop, want één van de eerste nummers die hij probeerde te leren op de basgitaar waren nummers van artiesten die tot het collectief behoorden. Artiesten als Erykah Badu, D’Angelo en J Dilla hebben een grote invloed gehad op de stijl van zijn spel en componeren. Zo ook de sessiemuzikanten op de albums van deze artiesten, zoals Pino Palladino, Charlie Hunter, Quest Love en Chris Dave. Dit wordt een volledige mix van nummers van hen op de sessie.

Line-up
Keys: Joshua Lutz
Drums: Thijmen Molema
Vocals: Sydney Imani
Bass & session leader: Joop de Graaf

Autumn Residency curated by Joop de Graaf
Joop de Graaf heeft de afgelopen zes jaar gestudeerd aan de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Door zijn studie heeft Joop veel nieuwe mensen ontmoet in Amsterdam en daarbuiten, zoals in Rotterdam. Hij neemt tijdens de sessions een aantal getalenteerde muzikanten mee om zijn favoriete nummers te spelen. Ben je er ook bij? Neem je instrument mee en join het podium! Dit komt eraan:

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.