fbpx

What’s cooking at BIRD?!

The peeps

Wie BIRD kent, weet vast al een aantal van deze ins and outs. Je kunt er in een intieme sfeer naar je favoriete artiest kijken of tot in de late uurtjes partyen. Maar daarnaast weet de BIRD-connaisseur ook dat het restaurant onder de rechterboog te vinden is. Wat daar allemaal te vinden is? Wel, met ‘What’s cooking at BIRD?!’ openen we aan de hand van drie artikelen BIRDs big book of secrets om het restaurant in de schijnwerpers te plaatsen. We had the food, we had the interior; now it’s finally time for the peeps behind it!

Want het eten mag er nog zo lekker zijn (and believe us, it is!), de totaalervaring van een avondje in het BIRD-restaurant wordt óók bepaald door het personeel. Een van onze top criteria bij het aanwerven van personeel, naast een gezonde portie bekwaamheid en enthousiasme, is de LOVE voor BIRD. Zo weten we meteen dat die persoon naadloos zal passen bij onze BIRD-filosofie.

Één taak, één team

Deel van die filosofie klinkt als volgt: één taak, één team. Met andere woorden, “ook al is het niet jouw taak, je springt graag in om te helpen met je collega’s!” Resultaat is een dynamische workflow waar onze collega’s de kans krijgen om hun sterke kanten extra in de verf te zetten, of net om next level skills te bekomen in zaken waar ze willen verbeteren. En net dát tilt BIRD naar een steeds hoger niveau.

Het volledige BIRD-team verdient hierbij lofzangen; wij nemen er graag even kort drie collega’s bij die we extra uitlichten!

Ex-collega Jacco Bunt
Jacco werkte nog als afwasser in onze keuken toen hij in BIRD zijn eerste betaalde opdrachten kreeg als ontwerper/illustrator. Fast forward naar vandaag, waar we met trots kunnen zeggen dat Jacco ondertussen een bekende is in de kunstwereld. Werkend vanuit z’n atelier in Berlijn heeft hij al exposities gehouden in o.a. Londen, Parijs en Düsseldorf. Impressive, huh?!

Davis
Davis is wellicht beter bekend als muzikant en als oprichter van WHYOU (een event waarbij fashion en muziek samenkomen), maar hij werkt ook al sinds 2013 bij BIRD! BIRD-regulars hebben Davis vast al een keer gespot in de garderobe of achter de bar tijdens drukke clubavonden. Op de wat rustigere dagen geeft hij de bloemetjes water in onze Garden. Hoe dan ook: nobody’s thirsty on his watch!


Idsendy
Sinds oktober 2016 kunnen we op Idsendy rekenen. Hij begon als stagiair events, waar hij zo’n goeie indruk naliet dat we ‘m niet konden laten gaan! In zijn huidige functie als bedrijfsleider zorgt hij ervoor dat alle events in BIRD goed verlopen. Wil je dus je verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest organiseren in BIRD, then Idsendy is your guy!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This