fbpx

Wednesday 11 May 2022

PM Warson

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€15,50 (pre-sale) / €16,- (door)

Tickets

Wat krijg je als Leon Bridges mixt met James Hunter Six met een vleugje Bob Dylan? De Britse one-man soul factory genaamd PM Warson! Deze star-to-be staat 11 mei in BIRD.

Ondanks dat hij opgroeide in een Brits dorpje waar voornamelijk heavy rock, New Wave en Indie te horen was, werd PM Warson aangetrokken tot de Rhythm & Blues van halverwege de vorige eeuw. Hij spaarde twee zomers lang voor een gitaar en begon met spelen, and he never stopped.

Op 23 april releasete hij zijn zelfgeproduceerde debuutalbum True Story. Met sounds variërend tussen blues, jazz, swing met een vleugje pop en soul. True Story werd enthousiast ontvangen in de Britse muziekscene, zo tipte UK-soul DJ Craig Charles van de BBC PM Warson voor de ‘Big for 2021’.

De ‘(Don’t) Hold Me Down’ zanger zal gegarandeerd de voetjes van de vloer spelen dus zet 11 mei maar gauw in je agenda!

PM Warson

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.