fbpx

Wednesday 11 May 2022

PM Warson

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€15,50 (pre-sale) / €16,- (door)

Tickets

Wat krijg je als Leon Bridges mixt met James Hunter Six met een vleugje Bob Dylan? De Britse one-man soul factory genaamd PM Warson! Deze star-to-be staat 11 mei in BIRD.

Ondanks dat hij opgroeide in een Brits dorpje waar voornamelijk heavy rock, New Wave en Indie te horen was, werd PM Warson aangetrokken tot de Rhythm & Blues van halverwege de vorige eeuw. Hij spaarde twee zomers lang voor een gitaar en begon met spelen, and he never stopped.

Op 23 april releasete hij zijn zelfgeproduceerde debuutalbum True Story. Met sounds variërend tussen blues, jazz, swing met een vleugje pop en soul. True Story werd enthousiast ontvangen in de Britse muziekscene, zo tipte UK-soul DJ Craig Charles van de BBC PM Warson voor de ‘Big for 2021’.

De ‘(Don’t) Hold Me Down’ zanger zal gegarandeerd de voetjes van de vloer spelen dus zet 11 mei maar gauw in je agenda!

PM Warson

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Justin Timberlake vs Usher

Yeah! We’re bringing sexy back! BIRD presents, Justin Timberlake vs Usher op vrijdag 19 april. Verwacht een avond vol good vibes en great RNB sounds! Ben jij team Justin of team Usher?!?⁠ Save the date en koop snel je ticket!

Friday 03 May

Marcellus Pittman

Marcellus Pittman, een icoon in de wereld van housemuziek, betovert zijn publiek met zijn unieke mix van house, funk en soul. Malik begon zijn DJ-activiteiten voor universiteitsfeesten, huwelijksrecepties en ‘old schoolfeesten’ begin jaren 90. In 1993 bracht Malik zijn eerste productiewerk uit met het lokale hiphopcollectief “Home Grown”. Vrijdag 3 mei is hij in BIRD.

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!