fbpx

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Support GARETH DONKIN

Start

Start 20:30 | Doors 20:00

Ticket prices

Pre-sale €21,-

Tickets

Genre

Tell your friends

Raquel Rodriguez is een veelzijdige zangeres, geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer. Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD.

Nu, met meer dan 21,5 miljoen streams, blijft “Sweet Side” een vast onderdeel van afspeellijsten over de hele wereld en wordt het nog steeds wijd en zijd gedeeld. Rodriguez zal in 2024 een fris en opwindend project uitbrengen dat ze introduceerde met haar eerste single in november 2023, “Let Me Remind You” en haar single “Good To You” uit februari.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.