fbpx

Tuesday 14 May

Lady Wray

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Pre-Sale €22-

Tickets

Genre

Tell your friends

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

De meest recente, veelgeprezen LP ‘Piece of Me’ van de legendarische artieste werd vorig jaar uitgebracht op Big Crown Records. ‘Piece of Me’ horen we een perfecte mix van R&B en een flinke dosis soul met boom-bap drums en stevige baslijnen in het middelpunt. Zoals vele andere artiesten heeft Nicole Wray’s leven in de muziek altijd haar echte leven weerspiegeld. Als vijftienjarige in Virginia deed ze auditie voor Missy Elliot bij haar moeder thuis en met haar stem zo vol en pakkend, tekende Missy haar ter plekke. Later, in 1998, slechts twee jaar na die auditie, bracht ze haar debuut soloalbum en een single uit die zowel radio als tv verpletterde. Vandaag de dag is ze moeder, echtgenote en leeft ze voor zichzelf en haar gezin. Deze veranderingen hebben zich natuurlijk doorgezet in haar muziek: ze zingt hoe zij wil en schrijft vakkundig teksten voor zichzelf en anderen. Het zijn deze dingen – en nog belangrijker, lots of confidence- die een jonge en rauwe zangeres uit Virginia, Nicole, hebben gevormd tot de Lady Wray die wij kennen. Verwacht een avond vol soulvolle energie!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥