
RESTAURANT
OF BIRD
De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat een chef-kok Rogier van der Sluys, met de focus op smaak. Een mensenmens met een voorliefde voor een keuken waar alles mogelijk is. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken.
Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo Marius Chetroni heerlijke houtovenpizza’s. In het restaurant staat onze sommelier en ervaren bedrijfsleider André Volk, met een passie voor gastvrijheid en muziek.
Uitgelicht

Laat je verrassen door onze chef tijdens ons BIRD shared dining experience voor € 46,50. Shared dining is samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD's shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen: antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten– en ook pizza behoort tot de mogelijkheden. Het aanbod wordt wekelijks vastgesteld en bestaat uit seizoensproducten die elke dag vers worden geleverd door onze lokale leveranciers.
Pizza sharingBIRD's pizza shared dining bestaat uit selectie van verschillende voorgerechten om te delen, een pizza als hoofdgerecht en een nagerecht om te delen. BIRD pizza shared dining kost €24,50.
Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions op de woensdag avonden of borrels zijn geen reserveringen nodig.
Reserveert u voor 8 personen of meer, dan serveren wij het BIRD shared dining-concept. Er kan gekozen worden voor BIRD's culinair shared dining of pizza shared dining. Op verzoek kan het aantal gangen worden aangepast en eventuele dieetwensen kunnen tijdens de reservering worden doorgegeven.
ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!Dinsdag is je favoriete (food)dag. Geniet van het verrassingsmenu van onze chef – een 5-gangenmenu – voor slechts €39,50 (i.p.v. €46,50) p.p. Op woensdag: pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.

Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza ontdekken en wat je allemaal kunt creëren in onze Italiaanse, houtgestookte steenoven? Onze pizzaiolo deelt zijn kennis graag met je! In onze pizzaworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak: van het maken en uitrollen van het deeg tot het beleggen en afbakken van je eigen pizza in de oven.
Wanneer de pizza’s uit de oven komen, is het tijd om samen te genieten van het resultaat – natuurlijk onder het genot van een drankje. Onze pizzaworkshops zijn eventueel te combineren met een wijnproeverij of een workshop in de BIRD-keuken. Een pizza workshop kost 37,50 euro pp.

De gezellige en ultieme wijnbeleving in BIRD! Laat je meenemen op wereldwijnreis door landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland en geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van onze wijnproeverij.

Laat je verrassen door onze chef tijdens ons BIRD shared dining experience voor € 46,50. Shared dining is samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD's shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen: antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten– en ook pizza behoort tot de mogelijkheden. Het aanbod wordt wekelijks vastgesteld en bestaat uit seizoensproducten die elke dag vers worden geleverd door onze lokale leveranciers.
Pizza sharingBIRD's pizza shared dining bestaat uit selectie van verschillende voorgerechten om te delen, een pizza als hoofdgerecht en een nagerecht om te delen. BIRD pizza shared dining kost €24,50.
Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions op de woensdag avonden of borrels zijn geen reserveringen nodig.
Reserveert u voor 8 personen of meer, dan serveren wij het BIRD shared dining-concept. Er kan gekozen worden voor BIRD's culinair shared dining of pizza shared dining. Op verzoek kan het aantal gangen worden aangepast en eventuele dieetwensen kunnen tijdens de reservering worden doorgegeven.
ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!Dinsdag is je favoriete (food)dag. Geniet van het verrassingsmenu van onze chef – een 5-gangenmenu – voor slechts €39,50 (i.p.v. €46,50) p.p. Op woensdag: pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.
Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza ontdekken en wat je allemaal kunt creëren in onze Italiaanse, houtgestookte steenoven? Onze pizzaiolo deelt zijn kennis graag met je! In onze pizzaworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak: van het maken en uitrollen van het deeg tot het beleggen en afbakken van je eigen pizza in de oven.
Wanneer de pizza’s uit de oven komen, is het tijd om samen te genieten van het resultaat – natuurlijk onder het genot van een drankje. Onze pizzaworkshops zijn eventueel te combineren met een wijnproeverij of een workshop in de BIRD-keuken. Een pizza workshop kost 37,50 euro pp.
De gezellige en ultieme wijnbeleving in BIRD! Laat je meenemen op wereldwijnreis door landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland en geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van onze wijnproeverij.
RESERVEER NU
RESERVEER NU
BIRD
MAGAZINE


A rare interview with peven everett

Misha Wong

In gesprek met Rogier van der Sluijs

BIRDFEST 2024

Gaby van Kesteren

In gesprek met Thomas Bakker

Black Cadmium

A Slice With The Grapevyne

A Slice With Ntjam Rosie & Smandem

A Boiling BIRDfest

A chat with Rosie Frater-Taylor

A chat with Julia Zahra

Gabrielle Kwarteng

What Is This Thing Called Music /w Diana Dzhabbar

A Slice With BRUUT!

A chat with QUIQUE

Binkbeats over The Nest vol. 2!

Antal
BIRD
MAGAZINE
VEELGESTELDE
VRAGEN