
In gesprek met Rogier van der Sluijs
RESTAURANT
OF BIRD
De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. Aan het hoofd van de keuken staat een chef-kok Rogier van der Sluys met de focus op smaak, een mensen mens met een voorliefde voor de keuken een keuken waar alles mogelijk is. Denk aan uitstapjes naar Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en Arabische keuken.
Sinds mei 2015 is de keuken van BIRD uitgebreid met een Italiaanse houtoven. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo Marius Chetroni de heerlijke houtoven pizza’s. In het restaurant staat onze sommelier en ervaren bedrijfsleider André Volk met een passie voor gastvrijheid en muziek.
Uitgelicht
Laat je verrassen door onze chef tijdens ons BIRD shared dining experience voor € 44,50. Shared dining is samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD's shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten, maar ook pizza behoort tot de mogelijkheden). Het aanbod wordt per week vastgesteld en bestaat uit seizoensproducten die elke dag vers worden geleverd door onze lokale leveranciers.
Pizza sharingBIRD pizza shared dining bestaat uit selectie van verschillende voorgerechten om te delen, een pizza als hoofdgerecht en een nagerecht om te delen. BIRD pizza shared dining kost €24,50.
Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions op de woensdag avonden of borrels zijn geen reserveringen nodig.
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het BIRD shared dining concept. Er kan gekozen worden voor BIRD's culinair shared dining of pizza shared dining. Op verzoek kan het aantal gangen aangepast worden en eventuele dieetwensen kan doorgegeven worden tijdens de reservering.
ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €39,50 (i.p.v. €44,50) p.p. Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.
Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza ontdekken en wat je allemaal in onze Italiaanse houtgestookte steenoven kunt creëren? Onze pizzaiolo deelt zijn kennis graag met je! In onze pizzaworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak zoals het deeg maken en uitrollen van de pizzabodem, het beleggen van de pizza en het afbakken van de pizza in de oven
Wanneer de pizza’s uit de oven komen is het tijd om samen te genieten van de pizza’s onder het genot van een drankje. Onze pizzaworkshops zijn eventueel te combineren met een wijnproeverij of een workshop in de BIRD-keuken. Een pizza workshop kost 35 euro pp.
De gezellige en ultieme wijnbeleving in BIRD! Laat je meenemen op wereldwijnreis door landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland en geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van onze wijnproeverij.
Laat je verrassen door onze chef tijdens ons BIRD shared dining experience voor € 44,50. Shared dining is samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD's shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten, maar ook pizza behoort tot de mogelijkheden). Het aanbod wordt per week vastgesteld en bestaat uit seizoensproducten die elke dag vers worden geleverd door onze lokale leveranciers.
Pizza sharingBIRD pizza shared dining bestaat uit selectie van verschillende voorgerechten om te delen, een pizza als hoofdgerecht en een nagerecht om te delen. BIRD pizza shared dining kost €24,50.
Reserveringen gelden alleen voor het restaurant. Voor de BIRDsessions op de woensdag avonden of borrels zijn geen reserveringen nodig.
Reserveert u vanaf 8 personen dan serveren wij het BIRD shared dining concept. Er kan gekozen worden voor BIRD's culinair shared dining of pizza shared dining. Op verzoek kan het aantal gangen aangepast worden en eventuele dieetwensen kan doorgegeven worden tijdens de reservering.
ACTIE! Tasting Tuesday & Pizza Wednesday!Dinsdag is je favoriete (food)dag. Het verrassingsmenu (met 5-gangen!) van onze chef voor slechts €39,50 (i.p.v. €44,50) p.p. Op woensdag pizza + bier (of fris) voor €15.00! Reserveer vooraf onder vermelding van ‘Tasting Tuesday’ of ‘Pizza Wednesday’.
Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza ontdekken en wat je allemaal in onze Italiaanse houtgestookte steenoven kunt creëren? Onze pizzaiolo deelt zijn kennis graag met je! In onze pizzaworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak zoals het deeg maken en uitrollen van de pizzabodem, het beleggen van de pizza en het afbakken van de pizza in de oven
Wanneer de pizza’s uit de oven komen is het tijd om samen te genieten van de pizza’s onder het genot van een drankje. Onze pizzaworkshops zijn eventueel te combineren met een wijnproeverij of een workshop in de BIRD-keuken. Een pizza workshop kost 35 euro pp.
De gezellige en ultieme wijnbeleving in BIRD! Laat je meenemen op wereldwijnreis door landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland en geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van onze wijnproeverij.
RESERVEER NU
RESERVEER NU
BIRD
MAGAZINE
In gesprek met Rogier van der Sluijs
BIRDFEST 2024
Gaby van Kesteren
In gesprek met Romy Kirindongo
In gesprek met Thomas Bakker
Black Cadmium
A Slice With The Grapevyne
A Slice With Ntjam Rosie & Smandem
A Boiling BIRDfest
A chat with Rosie Frater-Taylor
A chat with Julia Zahra
Gabrielle Kwarteng
What Is This Thing Called Music /w Diana Dzhabbar
A Slice With BRUUT!
A chat with QUIQUE
Binkbeats over The Nest vol. 2!
Antal
Ground up met Anton de Bruin
Live@BIRD in het Cultuurplan
In conversation with: Xenia Rubinos
BIRD
MAGAZINE
VEELGESTELDE
VRAGEN
NEEM CONTACT OP • NEEM CONTACT OP •
NEEM CONTACT OP • NEEM CONTACT OP •