fbpx

Info

Partners

CJP

De missie van CJP is om jonge mensen tot dertig jaar in contact te brengen met cultuur in de breedste zin van het woord. Dit doet CJP met kortingen en als gids in het voor jongeren soms overweldigende culturele aanbod. Ook bij BIRD krijg je korting met je CJP-pas. Heb je nog geen CJP? Koop hem hier voor €17,50 per jaar.


banner

In de Walvis

Vanuit de walvis helpen we velen aan slimme en handige online oplossingen. Oplossingen om jouw online imago te versterken, om doelen te bereiken of gewoon om dingen handiger en fijner te maken. Deze website is gemaakt door In de Walvis.


ISR

ISR doet er alles aan om het verblijf van internationale studenten zo plezierig mogelijk te maken. ISR brengt internationale studenten van alle onderwijsinstellingen in Rotterdam met elkaar in contact, faciliteert de integratie van internationale studenten in Rotterdam en koppelt studenten aan interessante organisaties. Voor vragen en meer informatie: www.isrotterdam.com en/of www.facebook.com/internationalstudentsrotterdam.


Jay Sunsmith

Freethinker. Design strategist. Type thug.


Jupiler-01

Jupiler (AB InBev)

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo’n 116.000 medewerkers in meer dan 23 landen actief is. In Nederland is AB InBev we de tweede brouwerij, met sterke merken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe en Hoegaarden.


ManMetBrilkoffie-logo-01

Man Met Bril Koffie

Begonnen achter een versleten espresso-apparaat met een te kleine brander, maar toch net groot genoeg om het brandalarm af te laten gaan. Inmiddels is Man Met Bril Koffie uitgegroeid tot het meest toonaangevende Rotterdamse koffiemerk. Meer informatie: manmetbrilkoffie.nl.


North Sea Round Town

Ruim tweehonderd concerten, tentoonstellingen, masterclasses, lezingen, jamsessies, straatoptredens en afterparties van vrijdag 26 juni tot en met zondag 12 juli 2015: dat is North Sea Round Town. Een bruisend muziekfeest vol bijzondere ontmoetingen en dé opwarmer van het North Sea Jazz Festival in Ahoy.

BIRD is tijdens deze periode het stralende middelpunt van North Sea Round Town. Twee weken lang kun je in BIRD de mooiste jazz, blues, soul, funk en hiphop ontdekken. Met optredens van zowel jong talent als muzikale grootheden, lekker eten en de leukste clubavonden warmen North Sea Round Town en BIRD Rotterdam vast op voor het North Sea Jazz Festival. En ook daar zijn BIRD en North Sea Round Town van de partij. Tijdens BoogieBall ontmoeten artiesten van North Sea Jazz elkaar en het publiek om te jammen en hun favoriete plaatjes te draaien.


Stager BIRD Rotterdam


Stager

Stager Software is een alles-in-één-systeem voor eventplanning, relatiebeheer, e-marketing en ticketing. De webtool is ontwikkeld vanuit de praktijk van de Rotterdamse podia. Stager ondersteunt de hele workflow voor podia, festivals, theaters, en party-organisers.


Studio Spass

Studio Spass is een multidisciplinair ontwerpbureau in Rotterdam. Spass ontwikkelt en ontwerpt on- en offline identiteiten, campagnes en tentoonstellingen.