fbpx

Info

FAQ

Wanneer is BIRD geopend?

BIRD is iedere dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30. Zondag en maandag is BIRD gesloten.

Hoe oud moet je zijn om toegang tot BIRD te krijgen?

Voor clubavonden geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, tenzij men onder begeleiding is van een ouder of voogd. Voor sommige clubavonden geldt een leeftijdsgrens van 21 jaar en ouder. Voor concerten is de minimumleeftijd 16 jaar, tenzij men onder begeleiding is van een ouder of voogd.

Kun je tickets scannen op je telefoon?

Yes, tickets kunnen we ook scannen vanaf een telefoon (en doen we ook veel liever dan scannen vanaf papier).

Hoe ver is BIRD van het station?

BIRD is slechts a hop, skip and a jump away van Rotterdam Centraal. Bekijk de routebeschrijving hier.

Is er genoeg parkeergelegenheid rondom BIRD?

Er is aan de voor- en achterzijde van BIRD genoeg parkeergelegenheid. Je betaalt op de volgende tijdstippen:
• Voorzijde: elke dag van 09:00 tot 23:00

Ik heb vervoer nodig. What to do?

Need a ride? Reserveer een taxi naar BIRD. Boek je rit en bespaar tot wel 70% op je ritprijs via sneleentaxi.

Kan ik pinnen in BIRD?

Yes, zeker! Sterker nog, je kunt uitsluitend pinnen in het restaurant en café van BIRD. Tijdens clubavonden betaal je met munten (deze kun je ook alleen pinnen). De toiletten en garderobe kun je nog wel cash afrekenen.

Waarom betaal ik € 2.50,- extra wanneer ik online kaarten koop?

De ticketservice is uitbesteed aan een externe partij, Stager. Hierdoor betaal je service/administratiekosten die niet refundable zijn.

Kan ik het geld van mijn tickets terug krijgen?

Gekochte tickets worden niet geretourneerd. Je kunt je concert-ticket via ons doneren aan een welzijnsorganisatie, hiervoor werken we o.a. samen met GroenGoed en Groente Zonder Grenzen. Op die manier maak je een andere stadsgenoot blij met een concert. Mail hiervoor naar info@bird-rotterdam.nl.

In principe geeft BIRD altijd geld terug wanneer een act gecancelled wordt, behalve in het geval van overheidsmaatregelen, die gelden als overmacht voor BIRD. De servicekosten worden nooit terugbetaald en/of omgezet tot een tegoed.

Ik kan geen kaarten kopen via de website, wat nu?

Als het evenement niet is uitverkocht en je loopt tegen problemen aan, neem dan meteen contact op met info@bird-rotterdam.nl of via www.stager.nl/support (alleen voor problemen met kaartaankoop).

Op de site staat dat een concert uitverkocht is, maar is er echt niet nog een manier om aan kaarten te komen?

Nee, helaas. Wel kun je nog in Facebookevent kijken of mensen hun kaarten willen verkopen via TicketSwap. Vis nooit meer achter het net met deze vijf tips.

Wat is het verschil tussen pre-sale en CJP pre-sale?

CJP is een kortingspas voor jongeren tot 30 jaar. Met de pas kun je korting krijgen op allerlei culturele activiteiten in Nederland, zoals theatervoorstellingen, filmvertoningen, museumbezoek en concerten, bijvoorbeeld in BIRD.

Ik heb net een toffe act/band gehoord! Waar kan ik die tippen?

Deze tips kun je direct naar play@bird-rotterdam.nl sturen. Dan komt het bij de programmeurs terecht. Houd er wel rekening mee dat ze niet alle mails van antwoord of beredenering voorzien. Ze ontvangen er heel veel per dag. Hopelijk heb je daar begrip voor.

Moet ik reserveren voor het restaurant?

Reserveren kan maar spontaan langskomen mag altijd. Reserveren kan digitaal via onderstaande links of via de telefoon op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 15.00 tot 18.00 uur via telefoonnummer 010-7371154.
Minder dan 10 personen
Meer dan 10 personen

Is BIRD rolstoelvriendelijk?

Het restaurant, café en podium zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De derde boog niet helemaal, omdat je om die te bereiken een trapje met twee treden af moet, maar we helpen je graag! Er is een personeelstoilet beschikbaar voor mensen in rolstoelen, weliswaar zonder beugels. Vraag ernaar bij ons personeel.

Serveren jullie ook glutenvrije pizza’s?

Helaas nog niet! De chef gaat deze wel ontwikkelen. Tot die tijd hebben we wel andere glutenvrije gerechten.

Zijn er oordopjes te koop in BIRD?

Jazeker! Bij de garderobe en muntverkoop verkopen we 2 soorten oordoppen. Je kun ze aanschaffen voor €5,- of herbruikbare voor €10,- .