fbpx

Tuesday 15 March

Book a table
Sold Out

Zwangere Guy

+ Support DIKKE

Start

20:30 (Doors: 20:00)

Ticket prices

€20,00 (pre-sale)

Sold Out

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE OF TESTBEWIJS NODIG.

Zwangere Guy a.k.a. “Papa ZG” komt naar op dinsdag 15 maart naar Rotterdam! Verwacht tijdens deze Vlaamse kraamvisite geen beschuit met muisjes, maar ijskoude bars, boombap-beats en een gezonde dosis moshpits.

Zwangere Guy’s raps zijn nostalgisch, emotioneel, (maatschappij)kritisch, maar vooral: broodeerlijk. In 2014 bestormde hij de Frans-Vlaamse hiphopscene met de eigenzinnige hiphop formatie Stikstof. Inmiddels, vele releases later, is Zwangere een gevestigde naam in de (inter)nationale hiphopscene. In 2017 bracht hij zijn eerste solo-werk Zwangerschapsverlof Vol.3 de wereld in, waarna er nog drie andere succesvolle nakomelingen volgden. Gewapend met zijn rauwe beats en rake teksten neemt Zwangere Guy je mee door zijn jeugd en het leven in Brussel. Dus zet zijn laatste plaat BRUTXXL alvast op repeat en bereid je voor op Guy’s Vlaamse moshpits op dinsdag 15 maart in BIRD.

DIKKE

Mohamed Eddahbi Agounad aka “Biggie van de wijk” of gewoon weg DIKKE is een artiest die er geen doekjes om windt. DIKKE is de rapper uit Limburg met het doel om de rapgame stevig door elkaar te schudden. Met zijn laid back flow én het talent om met een uitgebreide woordenschat echte verhalen te spitten, blaast hij ongenadigd vriend en vijand omver.

Goed nieuws: na afloop van Zwangere’s shutdown zet Drip James de moshpit door in ons café. Dubbel goed nieuws: het is gratis!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!

Friday 03 June

AFTER ROOFTOP PARTY

Na afloop van het Dakendagen programma op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni op het dak van Station Hofplein kan je nog even […]

Wednesday 08 June

MIKE

Als je nog niet van MIKE hebt gehoord is dit het moment om je in te luisteren. De jonge rapper/producer maakt al lange tijd waves in de underground rapscene en zijn projects worden bejubeld door muziekcritici zoals Pitchfork. MIKE heeft geopend voor de likes als Blood Orange en Earl Sweatshirt en staat vrijdag 19 november in BIRD!