fbpx

Tuesday 15 March

Gratis

Afteract

Drip James

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Van metal-trap tot pakkende melodieuze rapsongs: Ryan Scharroo a.k.a. Drip James dropt het op dinsdag 15 maart – na de shutdown van Zwangere Guy in de grote zaal – in het café van BIRD.

Met zijn rauwe beats, snelle flows en compelling lyrics wist deze Rotterdamse rapper met Leidse roots de eerste prijs in de Levels Music League te veroveren. Geheel verrassend is dat niet: Drip James is niet zomaar in een hokje te plaatsen en staat bekend om zijn energieke performances waar moshpits zeker geen uitzondering zijn; eerder de regel.


Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met De Nieuwe Lichting
.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]

Saturday 16 July

Beyoncé vs Rihanna

The Beyhive vs the Navy. Rude Boys vs Single Ladies…

Beyoncé vs Rihanna. Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go! En of je nu een superfan bent óf dit je guilty pleasure is, één ding kan niemand ontkennen: these two got it goin’ on… nu jij nog op zaterdag 16 juli!