fbpx

Tuesday 14 January

Book a table
Gratis

Kay Slice

ism Music Matters

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Dinsdag 14 januari staat de ‘hiphopkid with a Ghana soul’, aka Kay Slice, in BIRD! 2019 is het jaar waarin hij De Wereld Draait Door laat swingen en Mathijs van Nieuwkerk laat fluiten, het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden opent en de toetsenist van Gregory Porter strikt voor zijn nieuwe live-band, met Brandwerk voor de Koning optreedt en een plek in de finale van de grote Prijs van Nederland bemachtigt.

Kay Slice is op een muzikale missie. Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt tijdens de zoektocht naar jezelf. Don’t miss it!

Dit concert is in samenwerking met Music Matters.

Line-up

Kay Slice: Vocals, Percussion
Eliando Hatumena: drums
Willem t Hart: Keys
Yannick de Soomer: Bass

Insider tip

Let op: vooraf speelt PJ Morton in de Podium-zaal, we zien je graag wat eerder!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!