fbpx

Thursday 08 June

Book a table
Gratis

ISHA

Afteract

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

ISHA begon als 7-jarig meisje al met experimenteren met muziekinstrumenten en begon te producen in haar tienerjaren. De electronic scene gaf haar een platform om te creĆ«ren, met invloeden die ze haalde uit 70’s en 80’s funk, hip-hop en jazz. De muziek van ISHA kan worden omschreven als frisse funkbeats met een rare-groove uitstraling, gekenmerkt door sterke baslijnen.

De 22-jarige ISHA, net afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft begin dit jaar haar debuut EP Bending Colours uitgebracht bij UK label Juicebox Records, waarmee zij o.a. support kreeg van Radio BBC 1Xtra, Foundation FM, Soho Radio, Clash Magazine en Spotify playlists zoals “Fresh Finds Jazz” en “Next Wave Soul”. Momenteel is ze veel studiosessies aan het doen met artiesten uit de UK zoals onder andere Franc Moody, Blue Lab Beats en Ruby Francis, en werkt ze richting haar tweede EP voor later dit jaar.
In maart dit jaar opende ISHA in Paradiso voor UK-act Franc Moody met haar spiksplinternieuwe live solo set-up waarin ze o.a. keys, bass, synths en haar looping station speelt.

Dit event is een afteract van Adi Oasis.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Sunday 15 October

BCUC

BCUC

Activistische psychedelica en plezierige afrobeat, dat is Bantu Continua Uhuru Consciousness, kortweg BCUC. Zie BCUC 15 oktober in BIRD!