fbpx

Thursday 08 June

Adi Oasis

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 21,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als voormalig frontvrouw van de band Escort en de bassiste in CeeLo Green’s band maakte de zangeres al grote stappen maar nu als solo artieste is ze niet meer weg te denken uit de scene.
Op donderdag 08 juni staat Adi Oasis in BIRD!

De Frans-Caribische zangeres-producer (nu gevestigd in Brooklyn) kondigde onlangs haar nieuwe album Lotus Glow aan, dat op 3 maart uitkomt. Dit album is Adi haar meest persoonlijke werk tot nu toe – en ook haar meest politieke. Voor Adi zijn politieke thema’s onvermijdelijk. “Thematisch gezien is mijn nieuwe album onbevreesd, maar toch kwetsbaar, en ook meer politiek, omdat ik een zwarte vrouwelijke immigrant ben, en dit zijn mijn waarheden.” De albumtitel, Lotus Glow, vat Adi’s reis samen, terwijl het een manifestatie is van haar toekomstdromen. “Out of the mud grows the lotus”, legt ze uit, verwijzend naar de vele moeilijkheden die ze in haar leven heeft overwonnen, van het opgroeien in de Parijse projecten tot het zijn van een zwarte vrouw in Amerika.

In 2018 ging Adi solo en bouwde ze een trouwe fanbase op. Met lovende kritieken van de pers, Vogue, Rolling Stone en optredens op bekende platforms zoals het Youtube-kanaal COLORS verovert Adi Oasis steeds meer harten en gaan we gegarandeerd nog veel meer van haar zien en horen. Ondertussen heeft de zangeres al wereldwijd getoerd en opgetreden met artiesten als Anderson .Paak, Gregory Porter, JUNGLE, Keyshia Cole, Lee Fields, Big Freeda en meer.

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Sunday 15 October

BCUC

BCUC

Activistische psychedelica en plezierige afrobeat, dat is Bantu Continua Uhuru Consciousness, kortweg BCUC. Zie BCUC 15 oktober in BIRD!