fbpx

Tuesday 04 October 2022

Children of Zeus

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / € 18,- (door)

Tickets

Manchester-based neo-soul-halfgoden Children of Zeus brachten vorig jaar hun buitenaardse mix van hiphop en soul naar een stampvolle zaal op BIRDfest. Op dinsdag 4 oktober keert het duo terug naar Rotterdam voor een intieme clubshow in BIRD.

Toen we ‘Still Standing‘ van Children of Zeus voor het eerst hoorden, voelde het alsof de Griekse dondergod ons hoogstpersoonlijk een soul-clap gaf. Het duo, bestaand uit Tyler Daley en Konny Kon, maakte afgelopen jaren indruk met hun karakteristieke mix van alternatieve rap, jazzy soul and golden-age r&b. Ze debuteerden in 2018 met Travel Light en volgden het dit jaar op met Balance. Als Tyler en Konny niet in de studio staan, touren ze door Europa of zijn ze te gast bij NTS, Soulection, de BBC of Colors. In 2021 was het duo een van de hoogtepunten op BIRDfest en Gilles Peterson’s We Out Here. Check hoe de crowd ‘yeah-yeah-yeaht’ op ‘Still Standing’ en you know why.

Goed nieuws: na afloop van Children’s shutdown trekken noa and a band called S.A.M. de vibes door in ons café. Dubbel goed nieuws: het is gratis!

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 December

Hunna Bird Call

De Black Soil Film Festival Closing Party geven we geheel in HUNNA-stijl in BIRD, Rotterdam. Zorg dat je erbij bent op 8 december.

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!