fbpx

Tuesday 04 October

Book a table
Gratis

noa and a band called S.A.M.

Afteract

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Na het concert van Children of Zeus blijven we in ons café in hogere sferen met de futuristische R&B van noa and a band called S.A.M.

Stap in de wereld van de zanger en producer noa. Het 21-jarige talent maakt indruk met zijn mix van electro-beats en futuristische R&B en teksten over de challenges van volwassen worden. Samen met a band called S.A.M. neemt hij vanavond ons café over.

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door De Nieuwe Lichting.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.

Friday 09 December

Kamma & Masalo

Natuurtalenten Kamma & Masalo komen op vrijdag 9 december naar BIRD om te draaien tijdens een nieuwe editie van 360 degrees. Het duo is met hun magische toenadering tot muziek al een lange tijd van grote waarde voor de Amsterdamse club-scene, en daarbuiten.