fbpx

Friday 25 August 2023

CANCELLED

Nachtvlucht Naar BIRD: winnaar SPIELPLATZ

CANCELLED

Start

23:00

Ticket prices

€10,- (Early BIRD) | €12,- (Pre-Sale) | Door = More

Door onvoorziene omstandigheden gecancelled. Heb je een ticket gekocht?! Dan ontvang je automatisch bericht en een refund.

Spielplatz is de winnaar van de nachtvlucht naar BIRD. Disco will never die! Disco is tijdloos. Net als neon. En pastel.

Spielplatz brengt vrijdag 25 augustus de mooiste tijdloze aspecten van het leven samen in een stijl die trends en hypes overstijgen. Een stijl die een ode brengt aan de oorsprong van discomuziek en DJs. Een stijl die refereert aan de enige plek waar de tijd vroeger altijd stil leek te staan. Met één been in het oude en één been in het nieuwe is Spielplatz tegelijkertijd een homage aan toen en een viering van het hier en nu.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.