fbpx

Friday 25 August

CANCELLED

Nachtvlucht Naar BIRD: winnaar SPIELPLATZ

CANCELLED

Start

23:00

Ticket prices

€10,- (Early BIRD) | €12,- (Pre-Sale) | Door = More

Door onvoorziene omstandigheden gecancelled. Heb je een ticket gekocht?! Dan ontvang je automatisch bericht en een refund.

Spielplatz is de winnaar van de nachtvlucht naar BIRD. Disco will never die! Disco is tijdloos. Net als neon. En pastel.

Spielplatz brengt vrijdag 25 augustus de mooiste tijdloze aspecten van het leven samen in een stijl die trends en hypes overstijgen. Een stijl die een ode brengt aan de oorsprong van discomuziek en DJs. Een stijl die refereert aan de enige plek waar de tijd vroeger altijd stil leek te staan. Met één been in het oude en één been in het nieuwe is Spielplatz tegelijkertijd een homage aan toen en een viering van het hier en nu.

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Sunday 15 October

BCUC

BCUC

Activistische psychedelica en plezierige afrobeat, dat is Bantu Continua Uhuru Consciousness, kortweg BCUC. Zie BCUC 15 oktober in BIRD!