fbpx

Friday 21 June

GECANCELD

Gayance x Rahaan | CANCELLED

hosted by: .LUM | c=0)

Start

23:00-04:00

Ticket prices

Tickets

Genre

Tell your friends

Met spijt moeten we mededelen dat deze clubavond geannuleerd is vanwege onvoorziene omstandigheden. We zijn druk bezig met kijken voor een nieuwe datum in 2024/2025. Alle kaartkopers hebben een mail gehad met verdere informatie.

Rahaan X GAYANCE (hosted by .LUM – c=0)

Rotterdam – Op 21 juni slaan BIRD en de cluborganisatie .LUM – c=0 de handen ineen voor een bijzonder clubevent. Op deze avond nemen de legendarische Chicago disco legend Rahaan en de Amsterdamse DJ sensatie Gayance de dansvloer over van BIRD en maak je kennis met twee soulvolle iconen uit de elektronische scene.

Rahaan
Uit Chicago, de geboorteplaats van housemuziek, komt Rahaan, die sinds de jaren 80 zijn passie voor house en disco op vele dansvloeren deelt. In de loop van drie decennia is hij uitgegroeid tot een legende in Chicago, geprezen om zijn uitzonderlijke vaardigheden achter de draaitafels en onberispelijke muzieksmaak. Recente lof voor zijn productiewerk, met releases op labels als Lumberjacks In Hell, Street Edits en Dopeness Galore, bevestigt zijn veelzijdigheid. De nummers van Rahaan zijn doordrenkt van groove op de dansvloer, en zijn muzikale finesse is gevormd door talloze uren achter de draaitafels, waarbij hij leerde welke nummers het publiek in beweging krijgen. Zijn reis begon met cassettebandjes onder de naam ‘Chuck Brothers’ en leidde na een terugkeer in 1996 tot residenties in ‘The Spot’ en ‘Buddha Lounge’ in Chicago. Rahaan heeft zijn reputatie versterkt met DJ-sets over de hele wereld.

Gayance
Geboren in Montreal en van Haïtiaans-Canadese afkomst, woont ze nu in Amsterdam. Haar muziek combineert jazzy house met Braziliaanse invloeden, bedoeld om je te laten dansen met je geliefde. Met haar debuut-LP “Mascarade” op Rhythm Section INL en haar shortlist voor de Polaris Music Prize heeft ze indruk gemaakt in de muziekwereld. Als DJ heeft ze op podia gestaan zoals Dekmantel, Lowlands Festival en Montreux Jazz Festival, maar ook in clubs als Panorama Bar en Doka Amsterdam.

Havana proud partner of BIRD

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 August

LOVE AFFAIR: PRINCE VS MICHAEL

Zaterdag 09 augustus: His Royal Badness vs the King of Pop, Purple Rain vs Thriller, Prince vs Michael!

Saturday 05 October

Young Franco

It’s Franky baby! Australian Young Franco, afkomstig uit Brisbane, is zich aan het vestigen als een van de meest legendarische producers van Australië. Zijn discografie staat op meer dan 180 miljoen streams van alle singles tot nu toe, met meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en drie ARIA Certified Gold-records. Zaterdag 05 oktober staat hij in BIRD!

Thursday 24 October

Aaron Frazer

“Into The Blue is het duidelijkste portret van wie ik ben als artiest. Ik ben het door en door,” zegt
multi-instrumentalist Aaron Frazer. Een gedurfde mix van soul, psychedelia, western,
disco, gospel en hiphop; Into the Blue vertegenwoordigt het indrukwekkende bereik van Frazer’s muzikale talenten. Wat past er beter bij een fantastisch nieuw album dan een album tour? Met open armen verwelkomen we Aaron en zijn gloednieuwe album op donderdag 24 oktober in BIRD. Zorg dat je erbij bent!