fbpx

Friday 25 September 2020

Sold Out

Special guests: Melissa Lopes, Sarita Lorena & Berget Lewis

Jairzinho

In Theater Rotterdam

Start

19:30 (doors: 19:00)

Ticket prices

Sold Out

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als mede-oprichter van Rotterdam Airlines, van zijn mega-hit ‘Tempo’ en clubbangers als ‘Fuego’ en ‘Bommetje’ of van zijn 2020-album Jairzinho. Hoe je hem ook kent: it’s going down op 25 september in de Theater Rotterdam.

Het project met en voor vrouwen

Jairzinho vind dat in vrouwelijke artiesten in de muziekindustrie niet de aandacht krijgen die zij verdienen. Daarom neemt hij het heft in eigen handen en presenteer hij “Het project met en voor vrouwen”. Hiermee wil hij aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw. Los van de muziek wil Jairzinho de boodschap doorzetten door de samenwerking met krachtige vrouwen aan te gaan en hiermee de vrouw te inspireren. 

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.