fbpx

Saturday 15 June

SOR

Trial (&error)

Start

Doors 19:30 | Start 20:30

Ticket prices

pre sale €25,-

Last tickets

Het is inmiddels weer even geleden dat sor in BIRD stond. Zaterdag 15 juni is hij terug met Trial (&error)‘. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

sor is een van de grootste muzikale beloftes van Nederland. Naast rappen en zingen is hij onder andere actief bezig met componeren, produceren, dirigeren en acteren. SOR brengt een frisse wind in de Nederlandse rapscene met zijn eigentijdse sound en introspectieve teksten. Zijn nummers raken onderwerpen aan die iedereen aangaan, van persoonlijke groei tot maatschappelijke kwesties. SOR weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet betoveren. Zijn live optredens zijn een explosie van energie, passie en muzikaliteit. Bereid je voor op een avond die je nog lang zal bijblijven.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.

Saturday 29 June

Blue Grass Country Soul Night 

Zaterdag 29 juni is BIRD dé plek om te zijn na een bezoek aan het Rotterdam Bluegrass Festival op het Noordplein of de New Orleans Soul Food Night in BIRD. Die nacht organiseert BIRD in samenwerking met het Rotterdam Bluegrass Festival een afterparty met optredens van de topartiesten van het vermaarde Rotterdamse bluegrassfestival. Na afloop van de festivalzaterdag barst het jamfeest los onder leiding van de fenomenale Amerikaanse headliner van het Rotterdam Bluegrass Festival (die we nog even geheimhouden), en transformeert het podium van BIRD in één grote bluegrass soul jamsessie. Je kunt tot in de vroege uurtjes je beste bluegrass en soul dansmoves laten zien op de dansvloer, onder muzikale leiding van DJ Dandy Dave en zijn platenkoffers vol country- en soulknallers.

Voor slechts € 25,- krijg je toegang tot zowel het festival op het Noordplein (een dagkaart voor zaterdag 29 juni) als deze speciale afterparty in BIRD. De muziek gaat door tot 4:00 uur ’s ochtends, wanneer twee levendige scenes samensmelten tot één zinderende afterparty. Laat je verrassen door onverwachte samenwerkingen en beleef een ultieme bluegrass en soul ervaring tijdens deze nu al legendarische avond. Een ervaring die je absoluut niet mag missen!