fbpx

Friday 25 September

Motel Mozaique & BIRD present

Jairzinho

In Theater Rotterdam

Start

19:30 (doors: 19:00)

Ticket prices

€ 14,- (pre-sale)

Tickets

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als mede-oprichter van Rotterdam Airlines, van zijn mega-hit ‘Tempo’ en clubbangers als ‘Fuego’ en ‘Bommetje’ of van zijn 2020-album Jairzinho. Hoe je hem ook kent: it’s going down op 25 september in de Theater Rotterdam.

Het project met en voor vrouwen

Jairzinho vind dat in vrouwelijke artiesten in de muziekindustrie niet de aandacht krijgen die zij verdienen. Daarom neemt hij het heft in eigen handen en presenteer hij “Het project met en voor vrouwen”. Hiermee wil hij aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw. Los van de muziek wil Jairzinho de boodschap doorzetten door de samenwerking met krachtige vrouwen aan te gaan en hiermee de vrouw te inspireren. 

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

Raw Roets at De Doelen - BIRD Rotterdam

Raw Roets

Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. Vrijdag 25 september presenteert hij zijn ep Dromen in Kleur in Theater Rotterdam.

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]