fbpx

Friday 25 September 2020

Sold Out

Special guests: Melissa Lopes, Sarita Lorena & Berget Lewis

Jairzinho

In Theater Rotterdam

Start

19:30 (doors: 19:00)

Ticket prices

Sold Out

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als mede-oprichter van Rotterdam Airlines, van zijn mega-hit ‘Tempo’ en clubbangers als ‘Fuego’ en ‘Bommetje’ of van zijn 2020-album Jairzinho. Hoe je hem ook kent: it’s going down op 25 september in de Theater Rotterdam.

Het project met en voor vrouwen

Jairzinho vind dat in vrouwelijke artiesten in de muziekindustrie niet de aandacht krijgen die zij verdienen. Daarom neemt hij het heft in eigen handen en presenteer hij “Het project met en voor vrouwen”. Hiermee wil hij aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw. Los van de muziek wil Jairzinho de boodschap doorzetten door de samenwerking met krachtige vrouwen aan te gaan en hiermee de vrouw te inspireren. 

View agenda

Have A Look At This

Sunday 14 February

Valentines Dinner

LoveBIRDs! Dim het licht, light the candles: dit jaar brengen we ons Valentijnsdiner naar je huiskamer. Op zondag 14 februari […]

Friday 09 April

Gea Russell

Makkinga meets Gea Russell in BIRD! NPO Soul & Jazz radio host Andrew Makkinga gaat in gesprek met de créme de la créme uit de muziekwereld zoals Lianne la Havas, Jarreau Vandal, Carista en Typhoon (to name a few) voor zijn podcast ‘Makkinga Meets’. Dit keer nodigt hij singer-songwriter Gea Russell uit, én dit alles wordt opgenomen tijdens een special talk in BIRD (waar jij bij kan zijn!).

Wednesday 12 May

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.