fbpx

Maatregelen per 13 november 2021

Start

Ticket prices

Genre

    Tell your friends

    Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat clubavonden en concerten die de komende weken gepland stonden (periode: 13 november – 18 december), verplaatst (of vervroegd/gecanceld) worden. We zijn druk bezig met het vinden van nieuwe data voor het programma. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We sturen je direct een mailtje zodra we meer weten, daarnaast updaten we regelmatig onze agenda op de website. Ons restaurant blijft de komende tijd ook gesloten, daarom brengen we de culinaire goodness wel naar je woonkamer.

    View agenda

    Have A Look At This

    Sunday 08 September

    Porcelain id

    Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

    Thursday 11 July

    The Budos Band

    Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]

    Tuesday 14 May

    Lady Wray

    Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!