fbpx

Thursday 11 July

Book a table
Sold Out

SOLD OUT

The Budos Band

Start

20:30 (Doors open: 20:00)

Ticket prices

€27,- (Pre-sale) / €28,- (Door)

Sold Out

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. Maar in plaats daarvan vind je acht meedogenloze fanatiekelingen, die samen The Budos Band vormen. Op donderdag 11 juli staan ze in BIRD!

De band neemt een unieke plaats in de muzikale stratosfeer in. Terwijl ze zelf een tijdloze en unieke stijl hebben behouden die niet beïnvloed wordt door muzikale trends, is het kenmerkende Budos-geluid gesampled door Panic! At The Disco, Black Eyed Peas en Earthgang (om er maar een paar te noemen). Opvallende fans zijn Madonna (die zo dol op hen was dat ze hen uitnodigde om op te treden op haar verjaardagsfeestje), rockgod Iggy Pop en Staten Island-muzikanten The Wu-Tang Clan.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 25 June

Greg Foat with Moses Boyd

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.