fbpx

Big BIRDs, Tiny Desks

We houden van NPR’s Tiny Desk. Niet alleen is de muziektempel het tofste kantoor op aarde (op de BIRD-HQ na), ook onze BIRD-regulars komen er regelmatig langs voor een muzikale 9 to 5. Take a look…

Sauti Sol – vrijdag 8 april in BIRD

Open Mike Eagle – vrijdag 15 april in BIRD

Nate Smith – donderdag 26 mei in BIRD

Meshell Ndegeocello – zaterdag 11 juni in BIRD

Helado Negro – dinsdag 14 juni in BIRD

Son Little – dinsdag 15 september in BIRD

Moonchild – woensdag 21 september (Lantarenvenster)

Hiatus Kaiyote – woensdag 12 oktober (Theater Rotterdam)


Deze big BIRDs gingen hun voor:

Naia Izumi

Nubya Garcia

Moses Boyd

Butcher Brown

Bebel Gilberto

Benny Sings

Chris Dave And The Drumhedz

Baby Rose

ALA.NI

Anderson .Paak

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 14 December

Michelle David & The True-tones

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!