fbpx

Wednesday 21 September

Moonchild

at LantarenVenster

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

Pre-sale € 20,50

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is voor iedere bezoeker een negatieve test in de CoronaCheck-app vereist (dus ook voor bezoekers met een vaccinatie- of herstelbewijs). Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Ready to drift away from here? Join us op een wolk van spirituele jazz, uplifting grooves en dromerige melodieën op 22 februari bij Moonchild in LantarenVenster! Dit lichtvoetige groovemonster heeft getourd met o.a. Jill Scott, The Internet en Stevie Wonder en komen begin 2022 met een eigen album release tour; Starfruit!

Sinds hun afstuderen aan de USC Jazz School en opname in de muziekscene van L.A. hebben de muzikale duizendpoten Amber Navran, Maximilian Bryk en Andris Mattson niet meer achterom gekeken. We zweefde al twee keer headbobbend door BIRD op Moonchild’s wolk van dreamy grooves, synths en melodieën. Voor deze editie nemen we die wolk mee naar LantarenVenster om weg te dromen bij Moonchild’s album release tour; Starfruit! Check hun NPR Tiny Desk sessie of één van hun vier albums en je snapt waarom je Moonchild niet mag skippen.

Support: Emmavie

London-based zangeres, songwriter én producer Emmavie maakt al een tijdje waves met haar sultry future-R&B. Op haar laatste ep, What’s a Diamond to a Baby, werkte de zangeres samen met o.a. Kojey Radical, Phonté en Alfa Mist. Met de laatstgenoemde maakte ze zelfs een heel album, Epoch.

Line-up:

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 August

Xenia Rubinos

De visionaire zangeres en muziekmaker Xenia Rubinos duikt in en uit verschillende genres met haar signature power vocals en wordt […]

Saturday 27 August

PRINCE VS MICHAEL

Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie in BIRD: Prince vs. Michael!

Welke kant kies jij? His royal badness Prince himself? Of ga je toch voor the immortal king of pop, Michael Jackson?

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.