fbpx

Tuesday 14 June

Helado Negro

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 19,50 (pre-sale) / € 20,- (door)

Tickets

Helado Negro komt naar Rotterdam! De Brooklyn-based singer-songwriter presenteert op dinsdag 14 juni de dreamy electro-pop van zijn kersverse album Far In in BIRD.

De Amerikaans-Ecuadoriaanse Roberto Carlos Lange werkt al meer dan een decennium aan zijn karakteristieke sound die ergens tussen synth-folk en electro-pop beweegt. Op zijn liedjes zingt hij over gedetailleerdere elektronische en akoestische composities in zowel het Spaans als Engels – en soms zelfs beiden. Zijn 2019-album This Is How You Smile – met het prachtig intieme ‘Pais Nublado‘ – ontving van Pitchfork een 8.5 én werd beoordeeld als Best New Album. Na twee jaar vol lockdowns presenteerde de zanger in 2021 zijn achtste studio-album, het introspectieve Far In. The Guardian (★☆) en Pitchfork (8.0) zijn het er ook bij dit album unaniem over eens: Helado Negro delivers, again and again.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]